Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• h-yle

addikt

A tablet egy elég furcsa eszköz.
    Igazából nincs valós helye a piacon, hiszen egy okostelefon+notebook kombóval az igények 90%-át le lehet fedni.
    Én egy ideje munka miatt használok egy iPad-mini-t (egy specifikus alkalmazás miatt), és be kell valljam nagyon kényelmes youtube videók, néha sorozatok nézésére, netezésre, és alkalmi játékra.

De ha mobilitásról van szó, akkor ott a telefon, ha meg komolyabb munkáról játékról akkor pedig a PC.
    PC nélkül mozdulni se tudnék, a telefon elhagyása pedig komoly kompromisszumokkal járna. A tablet max egy kicsit kellemetlen, mert kisebb méretben (vagy notebookon) kell néznem a fail videókat az ágyban reggel...

Nekem a tablet esetében 2 dolog igazán korlátozó, az OS, és a billentyűzet (hiánya).
    Az iOS nekem túl limitált. Főleg az ablak kezelés, file kezelés (hiánya) és a software billentyűzetek magyar nyelvi hiányossága a zavaró. Az ablakkezelés szokható, a file kezelés is, bár nagyon spártai. Ami a billentyűzetet illeti nem találkoztam még olyan software-es megoldással ami rendesen kezeli a magyar nyelv sajátosságait, és olyan az autocorrect amit nem kell minden 2. szónál javítani. Külső billentyűzettel meg notebookot csináltam a gépből, csak kicsit szarabbat.

Szóval a tablet megmarad játékszernek, amit az vesz aki megengedheti magának, vagy esetleg van valami specifikus felhasználás, amihez sokkal jobb.

Amiben látok fantáziát, az a 2in1, de azok jelenleg vagy nagyon silányak, vagy drágák.

@ #1 hozzászólás: Igen ezt már én is sokszor megfigyeltem. Rossz, direkt flamelő válaszok vannak csak. Hol is láttam mostanában hasonló rosszul feltett kérdésekre adható rossz válaszokat...

Új hozzászólás Aktív témák