- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
A tablet egy elég furcsa eszköz.
Igazából nincs valós helye a piacon, hiszen egy okostelefon+notebook kombóval az igények 90%-át le lehet fedni.
Én egy ideje munka miatt használok egy iPad-mini-t (egy specifikus alkalmazás miatt), és be kell valljam nagyon kényelmes youtube videók, néha sorozatok nézésére, netezésre, és alkalmi játékra.De ha mobilitásról van szó, akkor ott a telefon, ha meg komolyabb munkáról játékról akkor pedig a PC.
PC nélkül mozdulni se tudnék, a telefon elhagyása pedig komoly kompromisszumokkal járna. A tablet max egy kicsit kellemetlen, mert kisebb méretben (vagy notebookon) kell néznem a fail videókat az ágyban reggel...Nekem a tablet esetében 2 dolog igazán korlátozó, az OS, és a billentyűzet (hiánya).
Az iOS nekem túl limitált. Főleg az ablak kezelés, file kezelés (hiánya) és a software billentyűzetek magyar nyelvi hiányossága a zavaró. Az ablakkezelés szokható, a file kezelés is, bár nagyon spártai. Ami a billentyűzetet illeti nem találkoztam még olyan software-es megoldással ami rendesen kezeli a magyar nyelv sajátosságait, és olyan az autocorrect amit nem kell minden 2. szónál javítani. Külső billentyűzettel meg notebookot csináltam a gépből, csak kicsit szarabbat.Szóval a tablet megmarad játékszernek, amit az vesz aki megengedheti magának, vagy esetleg van valami specifikus felhasználás, amihez sokkal jobb.
Amiben látok fantáziát, az a 2in1, de azok jelenleg vagy nagyon silányak, vagy drágák.
@ #1 hozzászólás: Igen ezt már én is sokszor megfigyeltem. Rossz, direkt flamelő válaszok vannak csak. Hol is láttam mostanában hasonló rosszul feltett kérdésekre adható rossz válaszokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest