Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

válasz Egon #24 üzenetére

Nézd, én úgy látom, hogy az Nvidia termékeinek piacain a konkurencia sikeresebb. A PC-s gamer piac folyamatosan csökken, ami érinti mind az AMD-t, mind az nVidiát, de az AMD cserébe elvitte mindkét next gen konzol szerződést, a professzionális szegmenst nem ismerem, de szerintem ott is nyerőbb az AMD nyitott gondolkodása, mint az nVidia zárt röghöz kötött felfogása. A mobil szegmensben szintén hátul kullog, ez az Android játékokra épített kézi konzol meg nevetséges, miközben a Nintendo és a Sony is küszködik a telefon-tablet piac miatt, pedig nekik van egy nagy halom a saját kézi konzoljaikra írt játék. Látom, hogy mozdulnak jobbra-balra, próbálkoznak, de mindenhol hiányzik valami.

Szvsz nekik az tenne jót, ha felvásárolná őket az Intel. Az Ati is mennyit küszködött anno, de az AMD-vel nagyon jól kiegészítik egymás és sikeresebbek lettek. Az Intelnél pont az hiányzik ami az Nvidiának van és fordítva. Amúgy persze igaz, én írom a marhaságokat, de érdekes módon mikor startolt a Shield én azt jósoltam, ami most bekövetkezett.

• Tigerclaw

nagyúr

Ilyenkor elgondolkozok rajta, hogy vajon milyen piackutatók dolgoznak egy ilyen cégnél. Az Nvidia a sok kudarc, a csökkenő PC-s videokártya piac miatt fűhöz fához kapkod, hogy valami hátha bejön nekik is, de szinte mindenhol zsákutcába mennek. Az egésznek olyan süllyedő hajó íze van. Rohangálnak fejetlenül, pánikolva.

Új hozzászólás Aktív témák