- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Chrakatoa #27 üzenetére
Talán az előttem hozzászólók nem adtak pontos választ, de egy szó mint száz: A Merlinhardver egy kifejezetten megbízható bolt. Átlagosan elég drágák (de a kínálatuk Magyarországon egyedülálló!) és a nem raktáron lévő termékek beszerzési ideje elég rapszodikus. Ezt leszámítva minden másban magasan az átlag felett vannak. Ügyfélkezelés, csomagolás.. mind remek. Én is tőlük vettem az épített vizem alkatrészeinek a felét.
-
Bakus
tag
válasz
Chrakatoa #27 üzenetére
Vízhűtés vásárlására Magyarországon nincs más lehetőség (van más boltban is, de nagyon kicsi a választék). Vásároltam már tőlük többször is, ami nincs raktáron annak a szállítási határideje bizonytalan, de telefonon utánna kérdezve pontosabbat tudnak mondani. Volt olyan amikor valamire 5 hetet kellett várnom, de telefonon megbeszéltük, hogy ami raktáron van azt most postázzák azt a bizonyos dolgot pedig ha beérkezik hozzájuk, de postaköltséget csak egy szállításért kértek el.
Külföldi oldalakon több minden van raktáron és hamarabb be is szerzik ami kell, de a posta költség jóval magasabb. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest