- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Szerintem ahhoz nem kell link, kb. minden Huawei hír alatt ott van a téma, amerika - szankció - nincs gms.
#15helixP:
Azt viszont megértem, sokan megvették majd jött a "miért nincs ezen google" kérdés.#8Elit3Zotya
Megjelenéskor nem szabad megvenni, ki kell várni pár hónapot és olyan árra zuhan be, hogy mindennél jobb alternatíva, feltéve, ha gms nélkül tud létezni az ember.#20Somatom:
Nekem a P40 Pro még 5G-s, de sokra nem megyek vele, mert a szolgáltatóm korlátlan internet szolgáltatása, csak a 4G-re korlátozódik, ami bőven elég nekem mindenre is.#18joey04:
Azért még a P40 Pro nagyon jól fogyott, ha megnézed a hardverapro-t is, eladó telefonok közt a Huawei-nél a P40 Pro-ból elég sok van, s a fóruma is iszonyatosan pörög, az jogos, hogy utána tényleg szinte földbe állás volt, de én nekem semmi hátrány és kompromisszum nincs a gms hiányban, így örömmel várom az új készülékeket, mikor megfelelő árra beesnek és veszek egyet. P40 Pro használtan már 90-ezerért is kapható, s azon az áron konkrétan nincs készülék ami labdába rúghat mellette, ja tudom nincs google és ezért sz.r bocsánat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- iPhone topik
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest