- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Szerintem ahhoz nem kell link, kb. minden Huawei hír alatt ott van a téma, amerika - szankció - nincs gms.
#15helixP:
Azt viszont megértem, sokan megvették majd jött a "miért nincs ezen google" kérdés.#8Elit3Zotya
Megjelenéskor nem szabad megvenni, ki kell várni pár hónapot és olyan árra zuhan be, hogy mindennél jobb alternatíva, feltéve, ha gms nélkül tud létezni az ember.#20Somatom:
Nekem a P40 Pro még 5G-s, de sokra nem megyek vele, mert a szolgáltatóm korlátlan internet szolgáltatása, csak a 4G-re korlátozódik, ami bőven elég nekem mindenre is.#18joey04:
Azért még a P40 Pro nagyon jól fogyott, ha megnézed a hardverapro-t is, eladó telefonok közt a Huawei-nél a P40 Pro-ból elég sok van, s a fóruma is iszonyatosan pörög, az jogos, hogy utána tényleg szinte földbe állás volt, de én nekem semmi hátrány és kompromisszum nincs a gms hiányban, így örömmel várom az új készülékeket, mikor megfelelő árra beesnek és veszek egyet. P40 Pro használtan már 90-ezerért is kapható, s azon az áron konkrétan nincs készülék ami labdába rúghat mellette, ja tudom nincs google és ezért sz.r bocsánat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Update 06.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest