Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rdt89

addikt

válasz Plazmacucci #6 üzenetére

Szerintem ahhoz nem kell link, kb. minden Huawei hír alatt ott van a téma, amerika - szankció - nincs gms.

#15helixP:
    Azt viszont megértem, sokan megvették majd jött a "miért nincs ezen google" kérdés. :D

#8Elit3Zotya
    Megjelenéskor nem szabad megvenni, ki kell várni pár hónapot és olyan árra zuhan be, hogy mindennél jobb alternatíva, feltéve, ha gms nélkül tud létezni az ember.

#20Somatom:
    Nekem a P40 Pro még 5G-s, de sokra nem megyek vele, mert a szolgáltatóm korlátlan internet szolgáltatása, csak a 4G-re korlátozódik, ami bőven elég nekem mindenre is. :)

#18joey04:
    Azért még a P40 Pro nagyon jól fogyott, ha megnézed a hardverapro-t is, eladó telefonok közt a Huawei-nél a P40 Pro-ból elég sok van, s a fóruma is iszonyatosan pörög, az jogos, hogy utána tényleg szinte földbe állás volt, de én nekem semmi hátrány és kompromisszum nincs a gms hiányban, így örömmel várom az új készülékeket, mikor megfelelő árra beesnek és veszek egyet. P40 Pro használtan már 90-ezerért is kapható, s azon az áron konkrétan nincs készülék ami labdába rúghat mellette, ja tudom nincs google és ezért sz.r bocsánat! :R

Új hozzászólás Aktív témák