Szeptember 6-án bemutatja a Huawei a Mate 50-et

Kínában lesz a start, nemzetközi bemutató későbbre várható.

Hirdetés

Szeptember 6-ra időzített egy csúcskészülék-bemutatót a Huawei Kínában. A premieren biztosan a Mate 50-es széria lesz a sztár, ez egyértelműen kiderül a cég által közzétett poszterből. Az viszont egyelőre nem biztos, hogy a Mate 50 széria hány telefont is foglal magában? A pletykák szerint négyet:

  • Mate 50E, egy olcsóbb változat,
  • Mate 50, az alapmodell,
  • Mate 50 Pro, a felturbózott változat,
  • Mate 50 Porsche Design RS, a legdrágább és legbikább változat, aminek a többitől eltérő dizájnja is lesz.

A Huawei Mate 50-es széria bemutatódátumát bejelentő poszter.
A Huawei Mate 50-es széria bemutatódátumát bejelentő poszter. (forrás: Weibo) [+]

A bemutatóra várhatjuk a korábban említés szintjén felmerült XMage (vagy X Mage) bemutatóját is, a Huawei saját képalkotó motorjának debütálását. Mivel a Huawei és a Leica közreműködése idén véget ért, így a közösen fejlesztett algoritmust a cég új, de már egyedül fejlesztett sajátra cserélheti. Az X Mage kiegészítő hardvert is kap, speciális, a HiSilicon által tervezett NPU dolgozik majd állítólag a Mate 50-ekben.

Renderképek a szeptember 6-ára várható készülékekről.Renderképek a szeptember 6-ára várható készülékekről.Renderképek a szeptember 6-ára várható készülékekről.Renderképek a szeptember 6-ára várható készülékekről. Renderképek a szeptember 6-ára várható készülékekről. (forrás: GSMArena) [+]

Telefonok mellett valószínűsíthető egy táblagép érkezése is, ez a júliusban debütált MatePad Pro 11 nagyobb testvére lehet, ami 12,4 hüvelykes kijelzővel és dupla kamerás képalkotó rendszerrel különbözhet majd a MatePad Pro 11-től.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés