- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
Xiaomi MI 10 Ultra 120W töltése eléggé menő. Nem tudom mi lesz... 2021-ben még marad az S10. Aztán majd kiderül. A gond az is nálam, hogy méretben se akarok felmenni. Nekem az S10 tökéletes. Barátnőmnek OnePlus 7T-je van és eléggé kényelmetlen nekem. Azért is haragszom a Samura (meg más cégekre is) mert lesz.rják a 6.2 colos telókat a flagship kategóriában. Note 20 is mekkora már xD.
-
Quadgame94
őstag
válasz
#65577472 #29 üzenetére
Igen, és az A71-nek meg kb. 120 ezernek kéne lennie, ha a konkurenciát nézzük. Persze túlárazhatja a Samu a telefonjait, de látva az eladásokat inkább nem tenném. Tavaly még 4 db Samsung telefon volt a Global Top 10 okostelefon eladásban (2019 első fele), most pedig 1 db (2020 első fele). Plasztik hátlappal, 6 GB rammal hol ér meg 260 ezret
S20 széria rettentő nagy csalódás, pláne a Note 20. S6, S8 és S10 után nem fogok többet Samsungot venni, ha nem változtatnak ezen. S10-em konkrétan ennyibe került mint ez az FE modell fog. Nevetséges. Középkategória meg vicc, ennyi pénzért. Samsung elérte amit akart, Ők az android Apple-je, akiktől mindig is menekültem.
-
Quadgame94
őstag
Kérdéy mennyiért. Ebben az évben Damu rendesen maga alá vágott ezzel a hatalnas árazással és Exynos 990-el. Sztem ez az FE sem éri majd meg. 220 lesz kb az induló ára, plasztik lesz na meg sima 6GB ram? 160 korul jó lenne, de ennel tuti dragabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest