Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
A szíve (persze átvitt értelemben, agyban dől el) nagyban függ a neveltetéstől, ez tény.
Prophetic: Én is szeretek egészséges lenni, és sokáig élni is szeretnék még, de egyrészt ezek miatt fölösleges aggódni, másrészt nem ezek állnak no.1 helyen. Az emberi elmében az a csodálatos, ami megkülönböztet minket az állatoktól, hogy átérzi mások helyzetét, képes az öntudatos empátiára és önzetlenségre. Az állatok ösztöneik szerint cselekednek, az igazi ember az ideái szerint.
Édesanyám betegesen ragaszkodik az egészséghez (egészséges életmód mániás), és most látom, hogyan veszíti el, amit annyira féltett egész életében. Épp ezért is eldöntöttem, hogy ez nem lehet cél, az egészség is egy eszköz a hosszú életre, az élet pedig eszköz, hogy ezalatt a társadalom hasznos tagjává váljunk, és halálunk után jó örökséget, kellemes emlékeket hagyjunk az utókorra. Mert csak az emlékek azok, amik az emberiség végéig élhetnek.
Az egyetemes boldogságot keresni értelmetlen. Mindenkinek mást jelent. Mindenkinek mást kell elfogadnia ahhoz, hogy megbékéljen. Ezen még talán én sem vagyok túl. Ám ez talán olyasmi, mint ami a cikkben is szerepel: ami nem beletörődés, hanem elfogadás. Mint mikor eltávozik egy szerettünk, de nem azért sírunk, mert sajnáljuk magunkat. Ugye, milyen nehéz?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged