- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Kicsit túlárazták...
-
geri|
aktív tag
euróban is sok lenne...
-
kbencee
aktív tag
Biztos jó minőségű, de rohadt drága.
-
Ahogy a cikkíró irta ezért az árért kapok egy igazi PNA-t ami szerintem sokkal jobb.
Gyanítom nem sokan fognak rohanni érte.azért 200 font az 200 font -
plus44
veterán
Várható volt, hogy drága lesz, feléért viszont nagyon jó vétel lenne.
-
rudymester
senior tag
Olcsóbban is van (mi 17-ért áruljuk, pedig nem sarki gsm bolt vagyunk) és az nem csak Nokiához jó. Lehet akár egy laptophoz is párosítani.
Kicsit lehúzás ez a kar, tényleg csak a Touch tulajoknak éri meg, de ennyiért már egy jó gps-t is kap az ember. Hihetetlen, hogy mennyire megkérik az iPod/iPhone kiegészítők árát. Dokkolók és mindenféle kütyümütyük horribilis árban vannak.
-
JoeMiller
tag
Azt nem mondom, hogy olcso, de ha egy Nokia bluetooth-os gps vevő 23e Ft, akkor nem is tünik soknak, ill egy normális tarto sincs a piacon iPhone-hoz és mivel volt már sok gps-m, a tomtom-é volt a legjobb tarto, valamint nem kell venned szivargyujto töltöt sem es ez mini usb-s legalább...
-
cilo9
aktív tag
Hja! Nem vacakoltak sokat az árral. Ráadásul, ahogy néztem a videókat magába a program elég gyatra (nem tudom ezen mennyit lendít a saját GPS, kiváncsi lennék).
iPhone-soknak inkább a Navigon, az tökéletesen fut rajta és pontosan navigál, főleg Nyugat-Európában. -
P00By
nagyúr
A képek alapján minőségi cuccnak mondanám, de kicsit drága
-
DeltaPower
addikt
a szifonhoz szabad drágán adni a cuccokat.
-
Csapi007
veterán
Hello
Szerintem ezt iPhone 3G, 3GS-hez nem éri meg megvenni. Viszont iPod Touchoz és a 2G iPhonehoz jó vétel lehet. Nincs hozzá más alternatíva.Max a RoqyGPS de ahhoz meg JB kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NIOH
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Star Trek
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest