Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zpepe

tag

válasz Zsoccc #84 üzenetére

De jutott, de a cikkben nem ez van írva.
    Illetve pontosítok: elhangzott más is

"olvasóink többsége melyik platformot preferálja elsősorban, ha játékról van szó"

Nem akarok senkit se megbántani meg itt arcoskodni, csak javasoltam, illetve véleményt mondtam hogy szerintem ez butaság.

• Zpepe

tag

De ha már ilyen bután lett feltéve a kérdés:

Én Ps3-on játszok leginkább, néha Xbox, régen inkább PC.
    De hogy hol a legjobb játszani az egyértelműen: KONZOL és aki ennek ellenkezőjét állítja az vagy nem játszott még konzollal vagy kicsit félre hord az agya, vagy nem tudja megszokni a konzolon az FPS-eket.

Egyértelmű hogy konzolon élvezetesebb a játék hisz erre lettek tervezve. Sokkal élvezetesebb leülni a haverral és együtt nyomni mint egyedül (kivéve az antiszociálisakat). Persze ez nem azt jelenti hogy egyedül nem jó, mert pl egy horrort vagy valami tök hangulatos játékot úgy jobb hogy egyedül van az ember, de ezt konzolon is megtehetjük.
    A másik hogy a Startégiai játékokon és az FPS-en kívül (bár itt se nagyon értek egyet, mert pont ugyan olyan jó konzolon játszani [csak meg kéne tanulni irányítani nem pedig fikázni úgy, hogy ki sem próbáltuk. Igaz "PC"-ek]) jobb mint PC-n. Ott vannak a sport játékok (egyértelműen konzolon jobb) ott vannak az Autós játékok (megint csak egyértelmű(ne mondja senki hogy jobb pötyögtetni a nyilakat mint egy kart húzni amivel úgy fordul az autó ahogy mi szeretnénk, bár tudom ott a kormány, de most nem ez volt a kérdés) ott vannak az RPG-k (sokkal jobb) és ott vannak ez ügyességi játékok, amik megint csak sokkal mókásabbak, főleg ha többen nyomjuk.

Szóval: Magyarországon kevesen tehetik meg sajnos hogy konzolokkal játszanak és hogy játékokat vegyenek, ezért még jó darabig nem lesz elterjedtebb a konzol és főleg nem mondjuk a PS3 amin ha akarunk se tudunk "lopott" játékkal játszani.
    szvsz

• Zpepe

tag

Ennek a kérdésnek semmi értelme. Miért nem az a kérdés kinek milyen van, vagy hogy melyikkel játszik.
    "Játék szempontjából melyik jobb?" ez nem egyenlő azzal hogy ki mivel játszik.

Ezek a cikkek, meg Szavazások csak arra jók hogy elkezdje mindenki osztani a másikat. Minek kell ez?
    Szedjük már össze magunkat...

Új hozzászólás Aktív témák