- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
érdekes én a legtöbb gta1-től kezdve mindet jóízűen végigjátszó embertől azt hallom hogy úgy 50 küldetésnél teljesen elmegy a motivációjuk, mert olyan sablonosak, és egysíkúak.
Én nem próbáltam, mert ahogy megláttam hogy a gépemen a sokadik patch után rendkívül csúnya grafikával is nem kicsit szaggat, uninstall. Havernál xboxon játszottam vele kicsit, ott se hatott meg annyira (még azon is megröccent párszor az a vicc. -
Sanyix
őstag
válasz
freelancer #53 üzenetére
Igen ezt hívják a FADE nevű másolásvédelemnek. Ötletes mi?
nem nem indul el, hanem elindul csak szétcseszi a játékodat
[link] -
Sanyix
őstag
hú ha én így nyomnám, nem ofpztem volna 6 évig, se arma se arma2.
Ugyanis ezek nem szoktak olyan jó értékeléseket kapni (80% körül), mert nincs reklámhadjárat, durván nehezek átlag vér istvánnak, bugosak (persze ezt is relatívnak kéne venni, mert maga a program is sokkal bonyolultabb mint az átlag), durván mod támogatók (tehát a legfinomabb dolgok a userektől fognak jönni mod formában, a megjelenés után jóval), és mert singleben tesztelik, holott már bevallottan jobban koncentrálnak a készítők a multira.Na meg a vér istvánoknak nagy nyomása van, haver újságíró, és anno lehúzta az nfs mw-t 6X% (ős nfs-es ként aki mindegyikkel játszott), aztán érkeztek neki az anyázó mélek hogy hogy merte ezt megtenni, hát az a legszuperebb játék a földön
pedig az volt az egyetlen igazán objektív teszt.
-
Sanyix
őstag
és a warez hogy függ össze a csíttel? Mindenki aki warezol azt látom, hogy csít nélkül játszik, én is (eközben eldönti megéri-e megvenni). pl a witchernél a 3. végigjátszás végénél nyomtam savegame editet, mert azt már úgy is megcsináltam, és ismertem a végét, szóval nem volt már akkora élmény, tehát marhultam egy kicsit
stalker soc-nál is először végigvittem módosítás nélkül (pedig elképesztően gáz a fegyverek szórása), 2.szorra, 3.szorra már oblivion lost moddal (amiben élethűbben viselkedtek a fegyverek, de az ellenfeleknek is
, na meg egyéb dolgokkal jóval nehezebb lett mint az alapjáték).
a 4.es pont színigaz (pl krályszisz, kód emvé, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest