- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Az a gond, hogy teszt =/= pont. Egy hardver tesztnél a cikkíró szubjektív véleménye nem igazán lép előtérbe, hiszen az olvasó fix eredményeket kap. A cikk író ezek után csak azzal tudja befolyásolni az olvasót, hogy leírja, hogy szerinte az adott termék plusz teljesítményére szüksége van-e, vagy sem.
A játékoknál meg nagyon sok minden befolyásolja, hogy valakinek tetszik-e a játék, vagy sem.
Példa: A Dragon Age-re nagyon sokan írták, hogy "ezt már láttuk" érzést kelt. Én nem játszottam olyan nagy nevekkel, mint a BG és a NWN, így egyáltalán nem éreztem a játék során, nekem ez a komorabb történet a néha "kirohanok hányni" kinézetű boss-okkal teljesen új volt. Tehát számomra egyáltalán nem bizonyult tucatjátéknak és megbántam volna, ha nem ugrok rá.
Ellenben ott a GTA4, amitől nagyon sokan el voltak ájulva (leginkább LC-t dicsérték), viszont mikor én kipróbáltam, akkor semmit nem éreztem, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem éreztem azt, amit a Vice City esetében éreztem.
-
leviske
veterán
Általában figyelembe veszem, de első sorban az saját véleményemre adok. Egy játék hangulatát nem lehet számadatokkal megadni, valakinek a magánvéleménye meg nem feltétlenül egyezik az enyémmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest