- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
indaboy
csendes tag
Félig Off topic: Érdekes, nekem csak i3 2100 van a lapban, de sose hívsz meginni egy sört! Még arra is futna hogy a jövőre tervezett gépfejlesztés után elmenjünk esetleg majálisra. Persze ha nem lépsz te is be addig az i5-i7 táborba
Egyébként én eddig csak Intel procikat nyúztam, a legjobban a C2D E4300 volt megrángatva, 2,7 GHz-en toltam, de 3-3.2 GHz volt a vége. Az i3 hosszas tervezgetés után lett kiválasztva, de egyáltalán nem bántam meg. Persze ha tehettem volna, én is egy erősebb procit vettem volna, de majd a következő az lesz! Egyébként Androidon valóban nem lehet szavazni. -
Spirit
őstag
"az i5/i7 meg ott fityeg a gépben... amikor meg bulizni hívom, nincs egy vasa sem." - Nincs egy vasa sem mert procit vett. Ha nem vett volna, hulla részegre ihatná magát veled minden héten. A baj az, hogy vagy-vagy. A PH közösség tagjainak többségének szerintem fontos hobbi a számítógépe, így igen, össze guberálunk rá, ha mellette másra nem futja, akkor is. Tőlünk szerencsésebb hátterű országokban nem feltétlenül muszáj választanod,ha megvettél egy 200-300 eurós/dolláros procit.
-
törölt tag
Átlag szórakozó (16-25-éves korig):
Nem jár beugrós bulikba. Nincs fix pár kapcsolta, mert drága fenntartani. Olyan igénytelen, hogy a WC-ben intézi a szerelmi életét. Beiszik heti egyszer tesco-s beszeráron, utána a detox-ban ébred, és a megspórolt pénzből meg van "mindene" ami fontos: A telefon.Kicsit ennél árnyaltabb a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest