- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Hatalmas szükségem lenne egy ilyen készülékre. Munkámból kifolyólag csak telefont tudok magamnál tartani, de kijelző méretben minimum 7-8" kéne. Tabletek túl nagyok, phabletek jók, de ordenárék, szóval meglenne a tökéletes választás. Kinyitva 8", becsukva 10mm-es vastagságon belül kéne maradjon, és tőlem le is állhatnak a fejlesztésekkel.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
judas13
addikt
Flexibilis kvantum Noccs.
Mondjuk egy ilyet én is tudtam volna rajzolni paintben."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
toronyhaz
aktív tag
Az akku dolgon szerintem nem kell gondolkodni. Ugyan olyan dolog lesz mint egy szupersportautónál az üzemanyag tank. Kifogy fél óra alatt is ha maxon jaratod. Itt a nagy kijelző szerintem csak kivételes esetekben lesz használva. 6000mAh lehet majd szerintem a csúcs, az is két részletben.
-
amoartus
csendes tag
Szerintem azért rakják belülre a nagy kijelzőt, hogy ne domborodjon ki. A FlexPai-t így szúrhatták el, ott elég csúnyán kitüremkedik a kijelző. Úgy tudom elképzelni, hogy kihajtva a nagy kijelző alapállapotban van, összehajtva pedig van annyi mozgástere, hogy lefele vagy fölfele elmozduljon a készülékházban, és így ne törjön meg.
Akksiból legalább egy 5-6ezrest bele fognak pakolni, bár egy ekkora kijelzőhöz valszeg ez sovány vígasz lesz, viszont a kicsihez meg túl jó. Így a kis és nagy kijelző váltogatásával kijöhet akár egy optimális üzemidő mai mércével mérve. -
apuka80
csendes tag
"Az utóbbi évek mobiltelefon innovációja = valaki kitalál valamit és mindenki azt másolja. Ebből is az látszik, hogy kifulladt a mobil szcéna, már csak a farokméregetés megy."
-> Ezzel most kb. annyit mondtál, hogy keleten kel és nyugaton nyugszik a nap. Erre a fórumra ez nagyon kevés, nem ezért fizetem a havidíjat!
Mintha, az élet nem arról szólna, hogy van egy innovációs szakasza (megismerkedés az újjal) és egy konszolidációs szakasza (alkalmazkodás az újhoz).Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit tudnak majd kezdeni azzal a problémával, hogy domborodik a mozgatások miatt a kihajtogatott képernyö, illetve hogy az akkumulátorra nézve hogyan változik az üzemidö kihajtogatáskor (= nagyobb mennyiségü pixelt kell kiszolgálni).
-
veterán
ha nekem is 5 éves telefonom lenne, (megjelenéstől számítva) akkor én is ezzel nyugtatnám magam...
Nekem tetszenek ezek a telefonok és az ötlet is nagyon jó, hogy a megszokott méret mellet még nagyobb kijelzőt is kapunk ha szűkség van rá. Videó nézéshez, böngészéshez és játékhoz nagyon jó lesz.
-
ripla
addikt
Az utóbbi évek mobiltelefon innovációja = valaki kitalál valamit és mindenki azt másolja. Ebből is az látszik, hogy kifulladt a mobil szcéna, már csak a farokméregetés megy.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na ez milyen szép lesz mikor majd kizöldell
HARLEY-DAVIDSON
-
macskea
őstag
-
MODERÁTOR
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Viktor0610 #10 üzenetére
De akkor is a Google akaratlan trollkodása a legjobb, a dupla, oldalt megjelenő noccsal..
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Jobbnak tunik a samu koncepciojanal.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
MODERÁTOR
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Viktor0610 #5 üzenetére
Notch nélkül már nincs élet, nem tudtad?
-
Sunyista
tag
Mondjuk az vagány, hogy kinyitva eltűnik a nocccs. KELL!!444!4
Néma gyereknek, anyja se látja az erdőt!
-
Dhampir
félisten
válasz Viktor0610 #5 üzenetére
Elírás:
Szállingóznak az első részéletek a Huawei összehajtható mobiljáról
-
MODERÁTOR
-
atike
nagyúr
Én sem érzem még túl nagy szükségét egy ilyen telefonnak... Na de majd ha kijön...
-
marcarc
senior tag
mint egy falat kenyér.
-
<Adamsky>
nagyúr
Biztos bennem van a hiba, de ezt az összehajthatóságot nem tudom elképzelni. Mert ugye vagy 1db (nagy) kijelző van, amiből, ha félbe van hajtva semmi nem látszik (feltételezve, hogy egymással szembe néz a két fél kijelző) semmi, vagy van még egy kijelző, ami összecsukott állapotban látszik.
Akárhogy is szvsz., ezek a telefonok - minden igyekezet ellenére - még nagyobbak és nehezebbek lesznek. -
Huawei koncepció
Szerintem bármely gyártó örülne ha ilyen telefont tudna kiadni a kezei közül
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976