Hirdetés

2018. december 12., szerda

Gyorskeresés

Szállingóznak az első részletek a Huawei összehajtható mobiljáról

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: ET News

Állítólag már kiadáshoz közeli állapotban mutogatja a gyártó jövő évben esedékes, 5G modemmel szerelt különlegességét, amely szétnyitva 8"-es képátlóval rendelkezhet.

Hirdetés

Ha az idei év dizájntrendje a notch volt, 2019-é az összehajtható megjelenítő lehet. Igaz, a FlexPai már előállt a maga, nem túl mutatós termékével, a Samsung pedig leleplezte ez irányú terveit. A mobilpiacon ezüstérmes pozícióba jutó, 2020-ra pedig a dobogó tetejét megcélzó Huawei is hasonló termékkel készül előrukkolni, és megérkeztek a megjelenésre szánt készülék első kézzelfogható részletei, persze nem hivatalos forrásból.

Összehajtható Huawei mobil koncepció
Összehajtható Huawei mobil koncepció (forrás: ET News) [+]

Mivel a Huawei hálózatkiépítésben is a világ egyik legfontosabb vállalata, és küszöbön az 5G-s mobilok megjelenése, melynek Dél-Korea lehet az első helyszíne, az ET News úgy hallotta, a sencseniek megmutatták a helyi operátoroknak összehajtható, 5G-s mobiljukat. A publikáció forrásai szerint nem egy korai prototípusról, hanem egy a vártnál sokkal inkább komplett, kiadásra kész készülékről van szó. Igaz, az első összehajtható kijelzős Huawei okostelefon megjelenéséig állítólag egészen júniusig várni kell. Az ET News mindenesetre úgy tudja, a sencseniek mobilja összecsukva 5"-es szétnyitva pedig 8"-es képátlóval rendelkezhet, tehát valamivel nagyobb képernyőkkel, mint a Galaxy F.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.