Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabi113

tag

Egyikőtöknek sem tűnt fel, de én ugyan ezt írtam. Hogy ma már nem olyan lassú. De a "nem idegesítően lassú" és a gyors között azért van különbség....
    Volt szerencsém N95-höz, N78-hoz, de még a 600Mhz-es 5630-at is megnyomkodtam. Egy kép nagyításánál ez utóbbi is erősen gondolkodik.

Egy olyan rendszer ami 320x240-ben simán felzabál egy 600-as procit, azzal valami gáz van.
    Most 5800-át használok, az is messze van az igazságtól.
    Sajnos a Symbian jelenlegi formában soha sem fogja elérni az iPhone OS sebességét. És higgyétek el ez nekem fájt a legjobban, csak én már be látom a dolgot.

• szabi113

tag

Jöjjön csak az új! Én a 7650-es óta S60 felhasználó vagyok, most 5800-t használok. A sok mindent látott első rendszerek az OS 6,7, és 8, egy nagyon jó energia és erőforrás barát kis rendszer volt. A mostanra kiteljesedő OS9, egy erőforrás pazarló és lassú rendszer. Emlékszünk ugye, az N80-ra és tesóira, na meg az első UiQ3-as Sony Ericsson telcsikre. Lassú volt, a RAM-ot felzabálta. Mára elérték, hogy nem idegesítően lassú, és nem zabálja fel az egész RAM-ot, de abszolút nem gyors, még ha van alatta vas rendesen, akkor sem. Márpedig azért mert szerintem alapjaiban véve, gáz van az egésszel.

Dobjanak csak ki mindent mint 2005-ben! Sőt, még jobban! Most ne csak az alapokat változtassák, hanem dobják ki a régi kezelőfelületet! :K

Új hozzászólás Aktív témák