- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Kitöltöttem!
Megjegyzés:
Az általában mennyiért vásárol kérdésnél bajban voltam. Pl van amikor 200Ft-ért rendelek valami kütyüt Aliról, de van amikor 100k felett van egy rendelés idehaza. Mivel sok mindent már neten veszek meg, ezért a rendelés is sok, így a fene sem tudja mi az átlag.
Valami olyan kérdés szerencsésebb lett volna, hogy "Rendeléseinek többsége milyen ársávba tartozik?" vagy, hogy az "Az előző hónapban körülbelül mennyit költött internetes vásárlásokra?" vagy ehhez hasonló.
-
Dj Sügi
őstag
válasz
szabonagyur #27 üzenetére
Köszönöm a véleményedet, ha csak ezek a nagy hibák benne, akkor nincs nagy vész. Tudnék rá reagálni, de nem szeretném ezzel szét offolni a topikot.
-
sqpp
őstag
Üdv,
Kész
nekem bejött nagyon, már anno töltöttem ki hasonló témájú tesztet. Én adom az internetes vásárlást, bár az biztos, hogy lustává teszi az embert, mint az állat.
-
mrfree75
csendes tag
Szia!
Kitöltve.
-
mdraco
őstag
Nekifogtam...aztán látom "...Magyarországon", abbahagytam, mert nem ott lakom
-
szabonagyur
félisten
Ez az egyik leggyakoribb hiba pl.: A szociodemográfiai kérdéseket, melyek az életkor, nem, iskolai végzettség, lakóhely vizsgálatára vonatkoznak célszerű a kérdőív végén elhelyezni.
Ezen kívül ajánlatos a legtöbb helyre megadni az "egyéb" lehetőséget is, abból fogsz igazán véleményt kapni a megkérdezettektől.
És amit nagyon hiányolok: ha ez egy szakdolgozathoz lesz akkor minimum dupla ennyi kérdésnek kellene lennie, ennyiből nem fogsz nagy következtetést levonni, illetve lehet érdemes lett volna egy célközönséget meghatároznod, hogy kiket akarsz felmérni elsősorban, ha egy 1-99 éves kort vizsgálsz oda eléggé sok válasz kell, hogy reprezentatív legyen.
Összegezve: van még rajta mit csiszolni, hogy ez tényleg alapja legyen egy kutatásnak.
-
Dj Sügi
őstag
válasz
szabonagyur #19 üzenetére
Mik lennének azok a szabályok? Ettől a kérdőívtől csak rosszabbakat láttam mind tartalmilag, mind formailag pedig nem egyet megnéztem...
Többieknek pedig továbbra is köszönöm a hasznos tanácsokat, és a kitöltést!
-
Met
nagyúr
done
-
Egye fene. Kitöltöttem
-
Kex613826
tag
Kitöltöttem
-
Hunujv
tag
Kitöltve! ☺
-
Cheesy
őstag
Kitöltve
-
Traxx
őstag
Én is kitöltöttem, de a kizárólag egy választható fizetési mód engem is zavar kissé.
És sok sikert a szakdogához
-
szabonagyur
félisten
Kitölteném ha legalább az alapvető kérdőív szabályok be lennének tartva (formai követleménye), de így... szerintem nézd át a formát újra, hogy is kell.
-
the_blu36
tag
Done.
-
Stanlee
őstag
A fizetesi modoknal engem kicsit zavart, hogy csak egyet lehetett valasztani, mert en Paypal, kartya es csoportos beszedesi megbizassal is fizetek. De ez marad az en egyeni szocproblemam.
-
XtremLor
őstag
+1 Nagy kalappal!
-
creation
senior tag
Kitöltve és egy nagy kalappal
-
BioNiCMaN
addikt
kitöltve
-
Dj Sügi
őstag
Köszi mindenkinek! jó 5let a letölthető tartalmak, de nem hiszem, hogy utólag okos dolog lenne módosítani.?
-
Vakegérke
félisten
Kitöltöttem.
-
greenity
senior tag
Kitöltöttem. Csatlakozom Samushoz
-
Samus
addikt
Kitöltöttem, egy kalappal!
Viszont hiányolom a termékek közül a digitális tartalmakat (játék, film zene, ebook, stb.).
-
daneeeeee
aktív tag
Szia!
Kitöltöttem.
-
Alex91
félisten
Remelem, hogy nem csak a kerdoiv elemzeserol fog szolni a szakdolgozat...
-
alcsa
senior tag
Kitoltottem.
-
kaszaking
tag
Kitöltve
-
törölt tag
kitöltve
hogy törjön el a kezed meg a lábad
-
thesound
addikt
Én is töltötten
Egy kalappal...
-
Petyyyyy
addikt
Kitöltve és kalappal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest