- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha új a gép bármi lehet rossz benne. Akár a CPU is.
-
Hát igen, ez nem, de a linkelt az jó. Megérdeklődtem. A giga ezen a néven két féle tápot forgalmaz, a nevük egyezik, de a bele más, egyik megbízható a másiknek nem szabad sok terhet adni. Iponba utóbbit kaptam, pedig a képen a minőségi volt, hívtam őket, hogy mio van most? Hát hogy a neve az a kép meg egy dolog. Ők nyertek. E2140-re integrált vga-val jó.
-
Igazad lett, a gép elindult és semmi sem változott, ugyan ott ugyan abban a pillanatban nyekkkkkkk. Alaplap és CPU maradt. Minden mást kicseréltem már.
Mit érdekes ma vanni? Jó ez a 2600K?
friss win7? Hányat mutassak? van az SSD-n egy friss, meg a HDD-n is. lehet váltogatni, hogy 2 évagy 3 órás OS-t akarsz bootoltatni.
-
Ha minden mást kipróbáltál, és eddig hiba nélkül ment, akkor csak a deszka maradt...Egy kölcsön próbadeszka beszerzését javaslom (haver, kolléga, tuningőrült kolléga, stb.), és azzal megpróbálni.
Egyébként Boldog Karácsonyt, ne idegeskedj ezen (bár mondom ezt úgy, hogy tudom, mekkora probléma)!
-
Manus01
aktív tag
Attól mert jónak tűnik próbáld ki egy másik táppal és ne szent este bosszankodj
Boldog Karácsonyt
-
feladom! Hol megy hol nem stb!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Semmi ilyen nincs, átnéztem.
Nordic! Tápcsere talán megy, de nem biztos. Tesómét áttenném ebbe, de csak 8400GS-el mert kevés a csatlakozó. Amúgy vicces volt a muterom gépe mert 400-as a táp, kevés volt a csati azaz az ide HDD-nek nem maradt semmi, fogtam és agy régi AT-s tápról ment. Simán bírta a vga teszteket a gép. E2140-es van benne integrált VGA-val.
-
Gergő_
őstag
hagyd a f-ba a gépet, karácsony van!
-
muter netes 400w-os tápos gépébe az 580as hibátlan.
-
-
válasz
Peter Kiss #8 üzenetére
De akkor mért tud terhelt maradni fagyáskor? Ha nem bántanám a vételenségig úgy maradna. lecipelem az 580-at mutert netes gépébe....
-
Alaplap vagy tap. Nem tuningoltad xarra az egeszet?
Procitununig hogy all?
-
Peter Kiss
őstag
Szerintem meg szar a tápod.
-
Nordic
Közösségépítő
Egyszer volt hasonló problémám nekem is, bár nem pont ilyen. Akkor egy kis szöszdarab viccelt meg, ami valahogy bekerült a PCI-E foglalatba, és nem minden érintkezett a vga-val. Akkor kifújattam és jó lett. Amúgy azon lehetséges, hogy mivel másik vga-val is rossz, lehetséges, hogy a lap makkant meg. Meg kellene nézni más gépében a vga-t...
-
moha21
veterán
Hasonló hibát nekem AGP-s lap produkált, ott az alaplapi kondenzátorok kiszáradtak.
-
EczkE
veterán
Up!
Boldog karácsonyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged