- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz
Bounasieaux #6 üzenetére
Nyissatok meg egy rapidshare.com os linket, és töltsétek le.
Ha megy a gyárival jelezd, és elkérem a gyáridat. -
patex1983
őstag
Hát nekem nem igazán jött be a Skyfire...A legtöbb flash-es, videós oldalt ugyanúgy nem játszotta le, mint az összes többi browser...
Pl: muziic.com...Igaz,elméletileg lesz muziic alkalmazás androidra is, de már egy jó ideje csak a "coming soon" felirat van...
Bezzeg iphonra már van app... -
osztraksajt
őstag
Nekem a gyári böngészővel sincs bajom, amit hirtelen meg kell nézni arra általában elég szokott lenni. Mondjuk én wifi-n piszkálom csak a netet, a csomagok árai még nagyon el vannak szálva, szerencsére itthon és a melóhelyen is van wifi. Azért egy próbát teszek vele a flash miatt, bár a pulse nem egy sebességbajnok, félek hogy messze lsz az optimálistól.
Nembaj, a céges Wave nem problémázik a flashel. fogalmam sincs, hogy hogy eszkábálták össze rá indulásra, mikor az android megjelenés után 2 évvel "killer feature". Gondolom csorgott egy kis lóvé valahonnan valahová.
El van írva a cikk címe, a 2-3 betű fel van cserélve.
-
Bounasieaux
csendes tag
Milyen előnye van ennek a gyárihoz képest?
-
plus44
veterán
Nem jó a gyári?
-
MittuDomain_
őstag
Én (is) csak videózni használom, komplex oldalakhoz tényleg jó, de nálam (Pulse) lassú.
Illetve nem ez a jó szó. Az opera egyszerűen sokkal gyorsabb. De az mindennél gyorsabb.A legkényelmesebb viszont a steel. Főleg mert át lehet állítani balkezesre, ill. mert tanítható.
(Jó dolog úgy az ablakkezelés hogy az új laphoz elég egy "N" betűt simogatni a képernyőre etc.) -
dareal
tag
szerencsére most már ez nem igaz
a sima alap browser (desire), vagy akár a dolphin/hd browserek is lazán viszik a flasht (androidon legalábbis). ráadásul még jobban is, mivel azok a böngészők a hivatalos flash playert használják (2.2-n egyszerűen telepíthető, 2.1-en piszkálni kell).
a skyfire konvertálást végez, ami persze egy picit komolyabb flash esetén már nem működik.
[link]a 2.2 előtt a flash lite plugin is elegendő volt a rapid-hoz, videós oldalakhoz (persze elég kevés ment azzal) stb.
-
Lasy
veterán
És milyen jó is ez az alkalmazás, ezen volt egyedül, hogy tudtam letölteni a rapidról, mert ugye ott van vissza számolás, és az flash alapon megy míg a többi böngésző ezt nem támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest