- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
cairojack #47 üzenetére
En befejezem itt mert ez egy meddő vita, de mégis Szerinted a HW az ingyen van? Vagy mégis mitől kerülne akkor ugyanannyiba egy RT gép jobb felszereltséggel mint egy normális Win8?
Mi lesz ha beindul az üzem? Magasabb lesz az áruk... De ne legyen igazam. Üzemidőnél meg még mindig nem mindegy 8 vs 12 óra, ahogy az sem milyen terheléssel ered el.
De tudod mit? Igazad van. Csak könyörgöm ne legyen minden RT topikban ott ezentul a hozzászólásod, hogy deszarazRT. elég lesz minden masodiknal is Köszi -
Lambach
tag
válasz
cairojack #47 üzenetére
Mondjuk NGA-val ellentétben szerintem nem lehetetlen 7-8 colon kezelni asztali appokat, főleg mondjuk egy bluetooth egérrel.
Splashtoppal próbálgattam távírányítani rendes win 7es gépet, és nekem tökre ment hat colon is, akor 8-n főleg hogy optimalizálva is lesz, szerintem még jobb lesz.
Nem szólom le az RT-t, mert egy Nokia tablet lehet tud adni annyi pluszt többet ehhez a rendszerhez, hogy ne fájjon az, hogy nem megy rajta a neverwinter nights
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest