Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Pontosan tudom mi a kül,csak a t100at korrektnek érzem annyiért,a surface meg pont felesleges teljesitményben,a fullhd inkább hátrány az asztal felületen,tabletnek nehéz,a kitámasztója vicc,a cover kényelmetlen gépelni,aktiv hűtés nem való tabletba,soroljam....
T100 4gb rammal simán jó lenne mindenre amire a surface,harmad áron.
Ettől függetlenül persze jó cucc a surface,csak olyan semmire se igazán megfelelő,amire gondolják ms-ék.
Ha milliomos lennék akkor jöhetne x-edik kütyünek,de ennyiért inkább egy jó ultrabook.
És mielött elkezded,igen,volt a kezemben a surface pro2,használtam,t100am pedig van is,ugyhogy össze tom hasonlitani. -
-
StanDoFF
tag
És szerinted akinek annyi pénze van ilyenekre, annak nem mindegy, hogy 300 ezer, vagy 350 ezer?
Amúgy azt olvastam a prohardveren, hogy 300 körül van a gép, és 57 ezer hozzá még a billentyűzet, szóval az a 350 az igenis reális ár. Ennyiből már olyan ultrabook-ot lehet kapni, ami még a s*****ket is kinyalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB Silver (OLVASD EL!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest