- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Pontosan tudom mi a kül,csak a t100at korrektnek érzem annyiért,a surface meg pont felesleges teljesitményben,a fullhd inkább hátrány az asztal felületen,tabletnek nehéz,a kitámasztója vicc,a cover kényelmetlen gépelni,aktiv hűtés nem való tabletba,soroljam....
T100 4gb rammal simán jó lenne mindenre amire a surface,harmad áron.
Ettől függetlenül persze jó cucc a surface,csak olyan semmire se igazán megfelelő,amire gondolják ms-ék.
Ha milliomos lennék akkor jöhetne x-edik kütyünek,de ennyiért inkább egy jó ultrabook.
És mielött elkezded,igen,volt a kezemben a surface pro2,használtam,t100am pedig van is,ugyhogy össze tom hasonlitani. -
-
StanDoFF
tag
És szerinted akinek annyi pénze van ilyenekre, annak nem mindegy, hogy 300 ezer, vagy 350 ezer?
Amúgy azt olvastam a prohardveren, hogy 300 körül van a gép, és 57 ezer hozzá még a billentyűzet, szóval az a 350 az igenis reális ár. Ennyiből már olyan ultrabook-ot lehet kapni, ami még a s*****ket is kinyalja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Okos Otthon / Smart Home
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest