- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Én sem főverzió frissítést várok, hanem egy alverziót, vagy egy puszta ígéretet, amivel vonzanák a fejlesztőket. Lehetnek makacsok, de a helyükben már régen lecsaptam volna pár milliót a google asztalára, hogy tessék támogatni.
Lehet, hogy most a win 10s valamennyire feldobja az érdeklődést a platform iránt a surface-ekkel, de egyedül ez nem fogja megváltani. -
-Faceless-
őstag
Igen éppen erre várok szoftveres téren, mert valahogyan rendbe kell tenniük a házuk táját, ha a surface phone-al kezdeni akarnak valamit. Az utóbbi 1.5 évben egy nagy kavalkád volt az egész, hallottam is, és láttam is mi folyik, és egyetlen terméket nem fognak tudni eladni, ha csak szimplán kihoznak egy telefont. Nem létezik olyan cég, ami ilyen mértékben falnak menne.
Egyszerűen annyiról van szó, hogy sírom vissza a 8.1-es időket, a gyorsaságot, kiszámíthatóságot, és alapból a wp felületet. Váltanom kellett, mert muszály volt használnom a google drive-ot, és más fájlmegosztókat, de azóta is csak a csodára várok...
Mindeközben meg csak váltogatom a telefonokat, mert egyiket jobban utálom mint a másikat. -
-Faceless-
őstag
Egyáltalán nem izgat, hogy milyen desktop lesz a telefonból, arra adjanak inkább infót, hogy a régebbi készülékek lesznek-e frssítve az új verzióra, és az app kompatibilitással mit kezdenek.
Belekóstóltam még régebben a windowsba, és azóta is sírom vissza. Csak egyszer legyen hozzá normális google services, és hír után reflexből hajítom ki a droidot az ablakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hardcore café
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged