- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Én sem főverzió frissítést várok, hanem egy alverziót, vagy egy puszta ígéretet, amivel vonzanák a fejlesztőket. Lehetnek makacsok, de a helyükben már régen lecsaptam volna pár milliót a google asztalára, hogy tessék támogatni.
Lehet, hogy most a win 10s valamennyire feldobja az érdeklődést a platform iránt a surface-ekkel, de egyedül ez nem fogja megváltani. -
-Faceless-
őstag
Igen éppen erre várok szoftveres téren, mert valahogyan rendbe kell tenniük a házuk táját, ha a surface phone-al kezdeni akarnak valamit. Az utóbbi 1.5 évben egy nagy kavalkád volt az egész, hallottam is, és láttam is mi folyik, és egyetlen terméket nem fognak tudni eladni, ha csak szimplán kihoznak egy telefont. Nem létezik olyan cég, ami ilyen mértékben falnak menne.
Egyszerűen annyiról van szó, hogy sírom vissza a 8.1-es időket, a gyorsaságot, kiszámíthatóságot, és alapból a wp felületet. Váltanom kellett, mert muszály volt használnom a google drive-ot, és más fájlmegosztókat, de azóta is csak a csodára várok...
Mindeközben meg csak váltogatom a telefonokat, mert egyiket jobban utálom mint a másikat. -
-Faceless-
őstag
Egyáltalán nem izgat, hogy milyen desktop lesz a telefonból, arra adjanak inkább infót, hogy a régebbi készülékek lesznek-e frssítve az új verzióra, és az app kompatibilitással mit kezdenek.
Belekóstóltam még régebben a windowsba, és azóta is sírom vissza. Csak egyszer legyen hozzá normális google services, és hír után reflexből hajítom ki a droidot az ablakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest