- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
A legnagyobb probléma a gyakorlattal, hogy egyrészt e mocsok lassú bürokratikus folyamat, ami olyan sokáig tart, hogy mire érdemi ítélet születik, addigra a piaci helyzet 2x megváltozhat, mert a tech már csak ilyen.
A másik dolog pedig az, hogy gátolja a versenyt azzal, hogy nyomás alá helyezi az okkal piacvezető gyártót. Egy ingyenes termék mint pl. a böngésző esetén különösen felháborító, hisz direkt nyereség még csak nincs is rajta.
Igenis az a megfelelő út, hogy az EU 100 millát Mozillának, hogy fejlesszen egy értelmes böngészőt, ne pedig egy Trabantot.(#31) Fred23: Azt továbbra se értem, hogy a te pszichés problémádat miért kéne figyelembe venni. A kellékekben megbújó másik kék parancsikon nem zavar? Az már
A telefon megvételekor elfogadnod a felhasználó feltételeket ami tartalmazza a garanciára vonatkozó feltételeket is, így megint csak a te döntésed, hogy milyen feltételekkel veszel. Te fogadod el a feltételeket a termék megvásárlásával.
Mellesleg ha Opera felhasználó lennél, akkor Viváldit használnál nem a Google bérenc banda kreálmányát.
-
"ha azt "erőszakkal" meg akarod bontani, akkor annak vállalnod kell a következményeit."
Ha az általam módosított szoftver a telóm téglásításával járna, legyen az enyém a felelősség, ezt nem vitatom. A baj az, hogy nem csak annak a következményeit kell vállalnom, amiről én tehetek, hanem például egy rossz ragasztás miatti leváló kijelzőt vagy digitizer hibát is az én nyakamba varrnak, amennyiben törlöm a garis telómról a böngészőjüket. Szerinted ez így oké?
Win10-en is így szoktam meg, az Edge is rendszeresen megy a levesbe. Most már kíváncsivá tettél: vajon egy előre telepített Win10-es notiról ha törlöm a MS böngészőjét, ugrik a noti garija, vagy sem? Windows esetén nem tudok ilyen garivesztésről, de már nem zárnám ki.
Mondjuk ellenőrizni nem fogja senki, de elméleti kérdésként akkor is érdekel, kíváncsi lettem, mit gondol erről a MS! Szerintem ők engedékenyebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest