- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
A legnagyobb probléma a gyakorlattal, hogy egyrészt e mocsok lassú bürokratikus folyamat, ami olyan sokáig tart, hogy mire érdemi ítélet születik, addigra a piaci helyzet 2x megváltozhat, mert a tech már csak ilyen.
A másik dolog pedig az, hogy gátolja a versenyt azzal, hogy nyomás alá helyezi az okkal piacvezető gyártót. Egy ingyenes termék mint pl. a böngésző esetén különösen felháborító, hisz direkt nyereség még csak nincs is rajta.
Igenis az a megfelelő út, hogy az EU 100 millát Mozillának, hogy fejlesszen egy értelmes böngészőt, ne pedig egy Trabantot.(#31) Fred23: Azt továbbra se értem, hogy a te pszichés problémádat miért kéne figyelembe venni. A kellékekben megbújó másik kék parancsikon nem zavar? Az már
A telefon megvételekor elfogadnod a felhasználó feltételeket ami tartalmazza a garanciára vonatkozó feltételeket is, így megint csak a te döntésed, hogy milyen feltételekkel veszel. Te fogadod el a feltételeket a termék megvásárlásával.
Mellesleg ha Opera felhasználó lennél, akkor Viváldit használnál nem a Google bérenc banda kreálmányát.
-
"ha azt "erőszakkal" meg akarod bontani, akkor annak vállalnod kell a következményeit."
Ha az általam módosított szoftver a telóm téglásításával járna, legyen az enyém a felelősség, ezt nem vitatom. A baj az, hogy nem csak annak a következményeit kell vállalnom, amiről én tehetek, hanem például egy rossz ragasztás miatti leváló kijelzőt vagy digitizer hibát is az én nyakamba varrnak, amennyiben törlöm a garis telómról a böngészőjüket. Szerinted ez így oké?
Win10-en is így szoktam meg, az Edge is rendszeresen megy a levesbe. Most már kíváncsivá tettél: vajon egy előre telepített Win10-es notiról ha törlöm a MS böngészőjét, ugrik a noti garija, vagy sem? Windows esetén nem tudok ilyen garivesztésről, de már nem zárnám ki.
Mondjuk ellenőrizni nem fogja senki, de elméleti kérdésként akkor is érdekel, kíváncsi lettem, mit gondol erről a MS! Szerintem ők engedékenyebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest