- Redmi Note 13 4G
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- CES 2025: Csúcsmodellek strapaköntösben az Ulefone standján
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz #40359168 #46 üzenetére
Ennyire tán nem kéne értelmetlennek lenni. Ha megéri a kockázat, akkor ne tiltsa le senki se az appot. Ha viszont nem, akkor inkább tegye meg. Elvégre nem létezik, hogy nincs pár MB-ja vagy perce annak, aki egy csúcstelefont birtokol, hogy mellőze az SMS-eket. Persze továbbra is lehet fanboyozni (bár konkrét ok nincs rá, a racionalitás nem márkához kötött), de ha valaki annyira... olyan, amilyen, hogy ha már jelen van a probéma se tesz ellene semmit, mert hát milyen az már, hogy 2018-ban másképp kommunikál valaki és nem SMS-ben... akkor arra nehéz pozitív jelzőt találni. Mellesleg meg ennek a hibának semmi köze ahhoz, hogy milyen kategóriában jött elő. Ugyanekkora probléma lenne egy középkategóriás mobilon is, meg egy egyforintos vackon is. Lehet, hogy nem is csak ezeket érinti, persze pár reddit kiírásból még semmi sem biztos, tehát, ahogy mondták felettem, várjunk a hivatalos visszajelzésre.
#47: Én is arra vagyok kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest