- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
#40359168 #46 üzenetére
Ennyire tán nem kéne értelmetlennek lenni. Ha megéri a kockázat, akkor ne tiltsa le senki se az appot. Ha viszont nem, akkor inkább tegye meg. Elvégre nem létezik, hogy nincs pár MB-ja vagy perce annak, aki egy csúcstelefont birtokol, hogy mellőze az SMS-eket. Persze továbbra is lehet fanboyozni (bár konkrét ok nincs rá, a racionalitás nem márkához kötött), de ha valaki annyira... olyan, amilyen, hogy ha már jelen van a probéma se tesz ellene semmit, mert hát milyen az már, hogy 2018-ban másképp kommunikál valaki és nem SMS-ben... akkor arra nehéz pozitív jelzőt találni. Mellesleg meg ennek a hibának semmi köze ahhoz, hogy milyen kategóriában jött elő. Ugyanekkora probléma lenne egy középkategóriás mobilon is, meg egy egyforintos vackon is. Lehet, hogy nem is csak ezeket érinti, persze pár reddit kiírásból még semmi sem biztos, tehát, ahogy mondták felettem, várjunk a hivatalos visszajelzésre.
#47: Én is arra vagyok kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged