- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Nincs ilyen gondom, viszont volt ilyen gondom másik egérrel. A wifi-vel akadt össze, ha utánanézel, valami okos ugyanazt a frekvenciatartományt választotta a Bluetooth jelének, mint a wifinek. Próbáld meg átállítani a routeren a sugárzott csatorna számát. Nekem nem segített
, de hátha! Az egy Microsoft Arc Touch egér volt. Most már nekem is van ilyen egerem (is), nem akad össze a wifimmel.
-
JasL
őstag
Sokáig én is ilyen hordozható egeret használtam, de egy év után elkezdek görcseim keletkezni a tenyeremben használat közben, senkinek nem ajánlom ezek huzamosabb idejű használatát! Ezek kb. arra vannak kitalálva, hogy viszed valahova a notit, és ha kell egér, rákapcsolod (pont ezért vannak BT-vel szerelve és pont emiatt nincs külső adapter, ugyanis az emberek rendszeresen elfelejtik lehúzni táskába rakás előtt és kitörik az USB portokat + sok notiban van BT gyárilag, de még inkább tabletekhez van, ott ugyanis 100% a BT szinte és gyakoribb a mobilitás igénye és a win8-cal szerelés, ami ugye itt designed for plecsnit is kapott). A kis méret is ennek köszönhető.
1 éves használat után egy ehhez nagyon hasonló egeret (MS Wireless Notebook Presenter 8000) cseréltem le Razer DeathAdder 2013-ra, annak ára ugyan pár ezressel magasabb ennél az egérnél, de "fogd be a pofád és vedd el a pénzem" típusú vásárlás volt, ég és föld a két egér. Az ujjgörcseim is megszűntek, végre érzem, hogy tele a tenyerem egérrrel és kényelmes is. Razer DeathAdder 2013 különösen ajánlott plecsni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OTP Bank topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiMedia lejátszók
- Autós topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest