- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Azt csak gyors mondtam, nem körökre osztott az, hanem ilyen előre kiválasztós lehetőséges, mint a Kotor-okban. Most ütni fogok, most rúgni, most védekezni, most suhintani, most odab@szok, most hátraugrom, majd jön a harc és közben derül ki kinek a választása volt a megfelelő. Na nekem ez nem jön be!
-
wolfman
veterán
Nekem meg inkább a körökre osztott harcrendszer késztetett arra, hogy 5 perc után töröljem. Igen, tudom, én a töredékhez tartozom, akit ez felháborít, meg sokakat ez nem foglalkoztat, de nekem pont nem tetszik. Nagyszerű lehetett volna, ha nem ilyen, mert egyébként nagyon vártam.
Itt most meg az a furcsa, hogy a szájmozgás nincs összhangban a kimondott szavak mimikájával, ami megint csak zavar. 2017-ben azért ennél lehetnének precízebbek. Ez csak egy minimális fokkal jobb mintha nem is mozogna a száj.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged