- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Barátnőmnek egy relatíve olcsó TP-je van (tavaly októberben volt 118k). De az osztálytársai csodálkoznak rajta hogy bár nehéz de piszok masszív gép és menynire egyben van. Nekik már hullanak szét az Asus meg Acer gépeik. Na és a párom ilyenkor jegyzi meg hogy mennyire jó volt hogy rábeszéltem a TP-re és nem hagytam hogy valami csillivilli gépet vegyen. Amúgy ő nagyon megszerette lány létére. Szerintem soha többé más márkát nem akar. Pedig sokan fikázzák hogy mennyire ronda... Szerintem meg gyönyörű gépek.
Nekem ez az első TP-m de eddig ahol dolgoztam mindegyik cégnél csak TP-ket láttam. És ez nem véletlen. Tényleg rettentő masszív gépek bár meg is kérik az árukat. De szerintem megéri inkább többet spórolni egy ilyen komoly minőségi üzleti gépre.Hehe amúgy most nézem hogy neked is T400-ad van. Ha gondolod priviben leírhatod milyen TP-id voltak és mennyire voltál elégedett velük.
-
Napfénysüti
nagyúr
Igen tisztában vagyok vele. Öcsémnek MSI ex600-a van én meg nemrég vettem egy használt TP T400-at. Hát a két gép minőségben kb fényévnyi távolságra van egymástól. Szívesen cserélne is velem.
Mondjuk azt hozzáteszem hogy az én használt gépem az ő újonnan vásárolt gépéhez képest is 1,3* drágább volt.
De azért nem lenne baj ha ezek a konzumer gyártók is törekednének a minőségre. Azon szoktam nevetni mikor üzletinek mondják a sima gagyi konumer gépeiket.
Ja amúgy asszonynak is TP-je van (R61e) de belezúgott ő is az X200-tabletbe. Csak azok kegyetlen drágák. Na majd 1,5-2 év múlva használtan beszerzek neki egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest