Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentino K.
senior tag
Akkor kijavítom magam. A wp7 telefonok jelenleg a felső kategóriát képviselik, legalábbis ár alapján biztos, szerintem ebben hasonló az álláspontunk.
Ehhez képest elhanyagolható mennyiségű fémet találni ezekben a telefonokban.
Persze az is tény, hogy friss az op rendszer, kevés telefon használja még.Szóval maradjunk annyiban, hogy ne legyenek skótok, ne sajnálják a fémet
-
Valentino K.
senior tag
Hát, épp wp7-es telefon beszerzése előtt állok, de ezen a megjegyzésen sírva nevettem kb. A wp7 telefonok egyike se látott tuttommal fémet vagy valami minőségebbi anyagot, csak műanyagot. Ezenkívül majdnem mindegyik telefon ugyanúgy néz ki. Minimális az eltérés, mindig fekete szín
Szerintem kurvára egyhangú és unalmas a wp7 telefonok portfóliója.A szép és minőségi szókapcsolatról nekem inkább egy Legend jut eszembe, mintsem egy Omnia 7
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ubuntu Linux
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest