- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Ebbol eloszor az X-Wing-et lattam meg youtube-on, majd elsirtam magam. Utana azert sirtam, mert lattam, hogy elotte van, hogy Battlefront. Na, egy ilyen grafikaju X-Wing, TIE Fighter kellene....
-
wolfman
veterán
Pár helyen sem volt benne ilyen. Konkrétan teljesen ki lett szedve a játékból, nem tudom te mire emlékszel. Nézz meg régi prezentációs videókat, ott mit elszórakoznak azzal, hogy erezetében törik a fa, meg szilánkosa az üveg, ami pókhálószerűen reccsent el. Ezzel szemben a játékban semmi, de semmi ilyen nincs. a fa ugyan ott törik el mindig, az üveg is mindig kitörik és elrepül a fém ajtók meg csak elhajlanak megint csak ugyan azon a helyen mindegyik és ugyan úgy csak játszhatsz vele, hogy most kicsit hajlítom meg vagy nagyon. Puff, ennyi. Az Euphoria motor (emberekre kapcsolható része) az maradt.
-
Romvr
őstag
"Azt bánom egyedül, hogy a beharangozott hihetetlen fizikának csupán töredékét kaptuk meg."
Digital Molecular Matter (DMM) egy hihetetlen potenciával rendelkező fizikai motor amit tényleg nem vittek túlzásba. De azért a fém, fa és üveg törés, hajlás, forgácsolódás az jó volt azon a pár helyen ahol lehetett. Azóta se láttam ilyeneket máshol. Ezt ötvözték az Euphoria-val így már elég mókás dolog lett belőle. El voltam a játékkal elég sokáig.
-
wolfman
veterán
Egyáltalán nem volt alternatív (én a 2. résszel nem játszottam, maradjunk csak az első résznél). Az volt a lényeg, hogy Starkiller maga kezdte el verbuválni a lázadás magját, pontosabban hozzájárult, hogy megalakuljon a Lázadók csapata, de ő mindvégig a háttérben maradt. Mondom egyedül az van, hogy őt magát sosem említették utána sehol sem, bár mivel a filmek korábbi megjelenésűek, így ez ugye lehetetlen is.
Azt bánom egyedül, hogy a beharangozott hihetetlen fizikának csupán töredékét kaptuk meg. Utolsó pillanatig jöttek a videók, hogy milyen lesz a játék, durván áll leejtős volt, aztán kiadták és ... és már köze nem volt a fejlesztői videókban látottakhoz, amitől maga a játék is veszített értékéből nem keveset.
-
Romvr
őstag
Nem mondom, jó volt csillagrombolót lekapni az égről és hadseregeket "elfújni" egy legyintésre. De a játék lényegében csak erről szólt. Nem volt benne normális harcrendszer és a fénykard aktív használata nélkül is nagyon jól lehetett boldogulni egy idő után. Arról nem teszek említést hogy a története lényegében egy alternatív univerzumban játszódott. Nem lett volna megemlítve a Star Wars Saga egyetlen karaktere sem akkor elférhetett volna de így hogy belőtték a kellős közepébe... hát furcsa volt.
-
Romvr
őstag
válasz
Dilikutya #10 üzenetére
Szerintem igazából mindegy hogy miért nem csinálnak jó Star Wars játékok PC-re. A Force Unleashed 1-2 nem igazán illik a képbe. De egy jó Jedi Knight-ot vagy KOTOR-t szerintem senki nem venne zokon. Úgy tudom hogy volt petíció is, de pont nem érdekelte őket hány millió potenciális vásárló írta alá.
Next-gen motorra Star Wars játékot, történettel, jó fénykardozással, legalább 8-10 órás játékidővel kérnék elvitelre... nem, nincs Smart Kártyám
-
Romvr
őstag
Minden Epic-re és On-ra állítva valami elképesztő látványt nyújt. Csak a sok fény- és lens-flare effekt ami bántotta a szemem egy idő után a belső tereken, azon lehetne még mit csiszolni.
Viszont ha valami stúdió venné a bátorságot hogy erre az UE4 motorra átültetné a Jedi Knight 2/3-at vagy a KOTOR 1/2 -t, esetleg ezek folytatását, akkor tuti milliókat kaszálnának mert ahogy olvasgatom a külföldi és hazai fórumokat lenne rá igény. Csak ugye a Lucas Arts üldögél a jogokon és bár cserébe semmit nem csinálnak, de legalább nem adják el nagyobb potenciával rendelkező stúdióknak sem a lehetőséget.
-
wolfman
veterán
Láttam valahol pár fotót, ott jobban nézett ki mindez, mint ezeken a videókon. Lehetne azokat a beállításokat feljebb csavarni, csak az már semmin nem menne.
-
DiamondBack
senior tag
Az Obsidian végre megint csinál valami Star Warst
-
antikomcsi
veterán
A valóságban is ilyen darabos ez, vagy csak a videón?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hú, ez kőkemény, nagyon tetszik.
-
RudY
addikt
Már szombaton lekaptam 7,3 GB, sorra dőltek ki a guglidrájvos linkek, nem értem miért nem teszik fel valami normális helyre. Az indításnál nincs folyamatjelző, de ahogy írta a készítő is, 1-2 perc türelem és menni fog
Aki nem akarja letölteni, annak a többi videó:
Unreal 4 Mos Eisley Fan Art part 2 - Imperial Shuttle
Unreal 4 Mos Eisley Fan Art part 3 - The Millenium Falcon
Unreal 4 Mos Eisley Fan Art part 4 - Docking Bay 87 & the X-Wings -
Dilikutya
félisten
Remélem, nem csak valami hobbiprojekt.
Bár ahhoz túl jók a modellek, textúrák, hogy valaki unalomból szórakozzon vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest