- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Keeperv85 #271 üzenetére
Nézd meg bármelyik Androidos topicot. Mást sem csinál a legtöbb egységsugaru user, mint custom kernel után szimatol.
Ezt viszont én sem értem. Egy telefont megveszel, majd használod. Ha van rajta egy rendszer ami működik, akkor mégis mi a fenének kellene azt felcserélni valami bizonytalan eredetűvel? Minek? Akiknek ez hobbi, és élvezik, azokat értem. De akik csak úgy az "újabb jobb" elképzelés mentén teszik, azokat nem értem.
Én linux alatt sem cserélgetem a kernelt, ha nem muszáj. Fent van a debian, ha az adott gép minden hardware -e normálisan megy, akkor nem kell kernel csere. Miért kéne? A biztonsági hibákra a patch -eket úgyis visszaportolják, és lejön a következő frissítésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Hálózati / IP kamera
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest