- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Keeperv85 #271 üzenetére
Nézd meg bármelyik Androidos topicot. Mást sem csinál a legtöbb egységsugaru user, mint custom kernel után szimatol.
Ezt viszont én sem értem. Egy telefont megveszel, majd használod. Ha van rajta egy rendszer ami működik, akkor mégis mi a fenének kellene azt felcserélni valami bizonytalan eredetűvel? Minek? Akiknek ez hobbi, és élvezik, azokat értem. De akik csak úgy az "újabb jobb" elképzelés mentén teszik, azokat nem értem.
Én linux alatt sem cserélgetem a kernelt, ha nem muszáj. Fent van a debian, ha az adott gép minden hardware -e normálisan megy, akkor nem kell kernel csere. Miért kéne? A biztonsági hibákra a patch -eket úgyis visszaportolják, és lejön a következő frissítésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest