- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nem csupán arra gondoltam, de a legalizációs akció mögött vmi alku lehetett, ami 3 évet adott a kínai közigazgatásnak, hogy végre jogosultságot kapjon az eddig illegálisan használt példányokra. Ez nem tudom milyen trend, de nem tudom kötni sehova sem.
Az ouya meg azért tétel, mert itt van a nyakunkon, és olyan szerződéseik vannak, hogy nem lehet őket nem komolyan venni. Ráadásul az onlive-nak is van már saját gépe.
(#202) Abu85 szvsz ez az eddigi legkomolyabb hozzáállás idevéve a gyári drivereket is. Az ATI és az Nv gyakorlatilag csak portoltak, és ez az NV drivereinek a teljesítményén látszik is, az ATI-nál meg a minőség rovására megy. Az OS driverek kb arra jók, hogy alap szinten működjön minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest