- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
ez azzal lenne egyenlő - a fizikai világra visszakanyarodva - ha egy autót alapanyagáron tudnál megvásárolni...
Nem értem az analógiát. Miért lenne az? Amikor te pl dolgozol egy programon, és mondjuk fizetett programozó vagy a vöröskalaposoknál, akkor te a munkádért fizetést kapsz. Megcsinálod amit kell, és kész. Azután hogy azzal a kóddal mi lesz, az neked nem plussz költség. És a cég remekül megél belőle, ahogy te is. Ha nekem kell az a kód, én is megkaphatom, belefejleszthetem amire nekem van szükségem, és ez így megy tovább. Lehet hogy a kódom pont jó lesz neked is.
Az egész a közös munkáról szól, és a közös eredményekről. Ne feledd hogy a szabad software a vállalatok számára is szabad, pl a google is ezek hátán kapaszkodott oda, ahol ma van. De ha te megalapítod az oO7 bt -t, akkor is rakhatsz magadnak debian -os gépeket, és használhatod több ezer ember munkáját, ahogyan ők is a tiedet. Ez egy remek módja annak, hogy közösen eredményeket érjetek el.Jó példa erre, amikor volt egy kernel bug, ami miatt a fogyasztás egyes esetekben megnőtt, és ez nem tett jót a mobil készülékek üzemidejének, majd minderre a patch egy nokiás szakembertől érkezett, ami aztán belekerült a kernelbe, ezzel gyakorlatilag mindenki profitált belőle, de pl senki nem kéri számon ezen a szakemberen hogy az egész gnu/linux világból mi az amit használ, és mi az amit nem....
Érted már? Egy software teljesen más természetű dolog mint pl egy autó, ez teszi lehetővé hogy olyan fejlesztési modellt alkalmazzanak, mint amiről épp most beszélek. Le vannak fektetve az alapok, amik leginkább átfogó licenc -ek, majd ezek köré csoportosult project -ek milliói alkotják a rendszert, és termelnek hasznot, vagy éppen segítenek költségeket csökkenteni neked, nekem, és mindenki másnak is. (és ha valamely részével nincs aki foglalkozzon, akkor sem merül bele a jogviták tengerébe, mert mindig lehet valaki, aki folytatja, vagy csak felhasználja azokat az eredményeket is) Neked sem kell a nulláról, milliárdokat befektetve kifejlesztened egy komplett rendszert ha akarsz valamit a számítógépeddel, hanem megfogod azt ami van, és hozzáadod azt, ami neked kell, és senki nem akadályoz meg téged semmiben. Ebben rejlik a szabadság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Hyundai, Kia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest