- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Stone
újonc
hali rossz a tome code!
33:55- től van a cucc -
st3v3np3t3r
nagyúr
megemlékezés gyanánt ez pont aktuális ma...
-
Apollyon
Korrektor
Eredetileg mozifilmnek szánták, aztán rájöttek hogy a sorozatban több a lóvé... Ezért olyan vontatott, meg tele van fillerrel.
A pilot jó húzó volt, aztán ment a szakadékba az egész. A 2 évadban 1-2 rész volt ami lényeg, a többi csak unalom.Viszont amire rávilágít a történet afféle tükörként a valóságra (pl. Evil Corp, lol), az eléggé ott van
-
Matada2.3
veterán
Én azt szeretem nagyon a sorozatban, hogy évadról évadra meg tud újulni, teljesen más kontextusba tudja helyezni az alap történéseket. Fantasztikus gondolatok és fordulatok, a társadalomkritika megfűszerezve egy kis hacker világgal, számomra az egyik legjobb vegyület.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
tény, hogy vannak unalmas részek mind2 évadban...de a sztorit fel kellett darabolni, nem lehet minden részben hackelgetni...ott a CSI
yber példája, 2 évad után lehúzták a rolót
pedig lehetett volna bőven folytatni...
nem a sorozat témájához tartozik, de mondjuk a Star Gate Universe-et is lehúzták 2 évad után...én mondjuk kíváncsi lettem volna a folytatásra...
-
szami777
addikt
Első évad parádés volt, volt benne fordulat és az elejétől lekötött, lelkesen elkezdtem a második évadot, de azt hiszem a harmadik vagy a negyedik résznél abbahagytam, rettenetesen unalmas volt. Barátaim mondták, hogy kár, mert onnantol beindul, de ne már, hogy egy 10 részes sorozatnál négy órát kelljen erre várjak...
Nem tudom, folytatom-e valaha. -
st3v3np3t3r
nagyúr
a titkosított WPA2 wifi mint kiderült csúnyán hackelhető(itt megjegyezném,hogy van publikus eszköz is hozzá, bár legális,biztonsági tesztekre,nem illegális felhasználásra), az hogy ehhez milyen antennát használnak és mennyire jó annak az antenna a jelnyeresége hogy jó minőségű kapcsolatot tudjon fent tartani...
bár ehhez az eszközhöz nem egy 7-10 éves laptop szükséges, a visszafejtéshez igen csak kell proci kapacitás
-
skoda12
aktív tag
Szerintem nagyon vontatott sorozat. A lényeg az eddigi évadok utolsó 2-3 részében történt, előtte semmi és még annak a fele is hallucináció, ami az évad végefelé derül ki. Mondjuk voltak pillanatok, amikor megnevettetett: Besétálnak lazán az FBI irodába és kicserélik a routert az asztal alatt vagy amikor a főszereplő csipszes dobozzal fogja be a szomszéd wifijét, hát oké
-
st3v3np3t3r
nagyúr
hát mondjuk úgy,igen...gyengébb lett sztori szinten...viszont ugye a 2. vége az lett hogy újraépítik az teljes adatbázist a papírokra vetett másolatokból...és ezt is meg akarták akadályozni...tehát a romba döntésnek még nincs vége...még nem néztem meg az első 2 részt..majd holnap nekiülök...nem találtam hozzá normális feliratot, amik voltak mind el voltak csúszva, a winfos10 filmek+tv-ben meg nem találtam korrekciós beállítást...ha kell feliratosan nézem meg,nem hinném hogy ezek után beengedik magyarországra
mondjuk azt viszont sajnálom hogy a CSI
yber sorozatot 2 évad után lezárták
-
kentucky
őstag
2. évad iszonyat gyenge lett, és nem érzem, hogy a harmadik jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest