Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Szerintem is változások jönnek.
Eleve nagyon elterjedtek a HDMI-s tv-k,monitorok.És ha ilyen ütemben fejlődik a mobil technológia még én is nagyobb kedvet érzek játéggépként való használatára egy brutális PDA-nak főleg mivel öregszem és már nem a grafikára hanem a játékélményre élvezek.
Egyre többen leszünk így. -
PAtr0n
addikt
Ha nem lesz egy okostelefon sokkal drágább mint egy hasonló tudású PC, vagy konzol, akkor azért átrendezhetik a piacot. Főleg, hogy nem csak a telefonon tudsz majd játszani, hanem rá tudod kötni bármilyen megjelenítőre, rácsatlakozol egy erre BT-s vagy wifis bill-re, meg egérre és kész is. Nem elhanyagolható jövő.
A notebook piac eleinte irreálisan drágábban adta a PC-kkel hasonló tudású kütyüket, bár mára már más a helyzet, de egyre többen is vesznek notit mint asztali gépet.
A telefonok oprendszere meg addig szintén lép majd pár szintet, nem lesznek annyira korlátoltak mint most.
Szóval lesznek itt érdekes dolgok sztem -
Rickazoid
addikt
Nem rossz, azonban az ára fogja eldönteni, hogy kinek kell majd. Mindenesetre jó nagy számítási teljesítmény kell a játékoknak és agyoncsicsázott animációknak... kár hogy másra igazából nem nagyon lehet felhasználni.
(#7) PAtr0n: nem fogja jobban megrengetni, mint a notebook piac tette. A notebook miért nem váltotta ki a PC-t? Nem a teljesítménye miatt, egy középkategóriás notebook bőven megugorja egy átlag PC teljesítményét, azonban az ára is ezt teszi. Lehet, hogy pár év múlva lesz olyan okostelefon, ami röhögve győz le egy PC-t vagy egy komolyabb notebookot teljesítményben, de ha drágább lesz, mint a kettő együtt, akkor nem nagyon fog elterjedni. Arról nem is beszélve, hogy nincs egy normális op.rendszer se most telefonon, ami megállná asztali környezetben a helyét, a MeeGo volt tipikusan ilyen, de azt ugye pont a Nokia ítélte halálra.
-
.Oldman.
tag
Nokia-WP7 telefonba bele is tehetik jövőre..
-
Anyám
Itt már tényleg azt mondom: Minek?
Persze, tudom, lehet hozzá sw-t készíteni, de akkor is megdöbbentő.
-
nbg
senior tag
Csak nekem hangzik ismeretlenul ez a termekcsalad? Milyen keszulekekben vannak ezek a cuccok jelenleg?
-
Pocok256
veterán
Mi lesz itt o.O
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Tactical tok, iPhone 14 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest