- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Már megint túlvariálod
Azt írta a címre, cikkre reagálva, kezdhetnék azzal, hogy nincs régió prémiumosnak. Én írtam hogy jaja, mert érdekes hogy saját országban nem tudok hallgatni itthoni zenét. És ennyi
Amit írtál azt tudtam/tudtuk eddig is. Egyébként hónapokig elérhető volt a zene és hallgattam is, aztán egyszercsak nem.
Aztán lehet rosszul gondolom, de az 'országodban nem elérhető'-t én úgy értelmezem, hogy máshol viszont igen. És akkor nem értem, egy hülye példával élve, pl. franciák hallgathatnak mondjuk Ganxtát, én meg nem?
De lényegtelen, tulajdonképpen csak helyeseltem neki.Én előfizető vagyok jó ideje, egyelőre maradok is az.
-
zseko
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest