- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
szabogabor10 #63 üzenetére
Még így sem értem, mert ha teljesen leveszik akkor teljesen el kellene tűnnie, vagy a listába rakás miatt maradt csak meg? De olyat is láttam, hogy egy albumból csupán 1-2 szám nem volt elérhető, a többi igen
persze magyar
Fene se érti, mindegy, hagyjuk
-
zseko
veterán
Már megint túlvariálod
Azt írta a címre, cikkre reagálva, kezdhetnék azzal, hogy nincs régió prémiumosnak. Én írtam hogy jaja, mert érdekes hogy saját országban nem tudok hallgatni itthoni zenét. És ennyi
Amit írtál azt tudtam/tudtuk eddig is. Egyébként hónapokig elérhető volt a zene és hallgattam is, aztán egyszercsak nem.
Aztán lehet rosszul gondolom, de az 'országodban nem elérhető'-t én úgy értelmezem, hogy máshol viszont igen. És akkor nem értem, egy hülye példával élve, pl. franciák hallgathatnak mondjuk Ganxtát, én meg nem?
De lényegtelen, tulajdonképpen csak helyeseltem neki.Én előfizető vagyok jó ideje, egyelőre maradok is az.
-
zseko
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest