- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Vagy igaz vagy nem, de legalabb hasonlo a velemeny.
-
villamos
őstag
Én minden esetre elraktam az utolsó Metropol egy példányát...
-
bookninja
tag
+1, sokszor erosen szubjektiv es tartalmilag megkerdojelezheto cikkeket kozoltek le benne, persze en nem jarattam napi rendszeresseggel.
mindenesetre a lokalhoz kepest valoban egy-ket kategoriaval szinvonalasabb volt. de azert ne hasonlitsuk a nol-hoz vagy a hvg-hez peldaul (bar a hvg-ben is olyan cikket olvastam, ahol adozas temakorben akkora f*aszsagot irtak le, hogy a hajam egnek allt). tudom, ezek nem ingyenesek papiralapon... -
-
nemlehet
őstag
Simicska lapja volt, aki sokáig a jelenlegi kormány nagy puszipajtása volt. Finoman szólva nem volt objektív, de legalább néha néha voltak benne értelmes cikkek, és ritkán hazudtak direktbe.
A mostani ugye Habonyé, aki Orbán szukája (vagy fordítva, mindenesetre nagyon gyanús alak, erősen karhatalmilag takargatott kapcsolati hálóval) és a korábbi nem objektiv állapothoz képest átment teljes seggnyalásba és konkrét hazudozásba.
-
Spet
addikt
Mindennapjaim során ingyenes(!) napilappal ebben a szegmensben nem találkoztam mással, de ha megosztod miről maradtam le, akkor szívesen fogadom.
Szerk.: Pokemon GO: Egy jó időben, jól eltalált, társadalmi és vallási rétegeket jól lefedő mikrotranzakciókra épülő játék (amit másik igen jól kitudnak aknázni, lásd éttermek, pizzériák), amit vagy használ az ember vagy nem.
-
bookninja
tag
a metropol is szenny volt a maga kategoriajaban. es 29 evesen pokemon go-zok.
udv, egy elmehaborodott. -
Lathronos
őstag
Van pár ember aki való világ, éjjel nappal Budapest stb. színvonalú műsorokon, nyomtatott vagy digitális médián kívül másra nem vágyik. Bár igaz mit csodálkozok ezen, mikor Pokemon GO lázban ég a világ felnött társadalmának 50%-a(én szerencsére nem kaptam el az elmebajt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged