- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Akire nem jön rá az első mondatban foglalt érzés, az nem is tudom milyen életformát képvisel.
Másfelől meglepően csinos az a lenti ötös. De nem szabad belemélyednem, mert akkor tudjuk mi következik.
-
Spet
addikt
Gyerekkorból már kinőttem, de akkor sem volt rám jellemző ez a magatartás.
A Mostakarom érzés sokszor elfog, de hamar közbelép a realitás, és visszatuszkolom a dobozába, hogy várjon csak szépen a sorára.
Most ez belefért még a lakás dolgai mellett, a többit meg majd hozza magával az idő.
-
De van szíve csak nagyon sokat kell tenni az állapot tartásának érdekében.
Tudod amikor a főnök feje vörösödött és gúnyosan azt mondta még nem láttam a motorodat piszkosan pedig gyakran esik.
Minden pénzt megér. Az más h TK-ra tört azóta.
Szerk: Egy kezdetek óta rossz név került helyére.
-
Spet
addikt
Ha gyűjtőszenvedélyről lenne szó, akkor már rég csődbe mentem volna
(na meg ez lenne a második mechanikus órám amit magam vásároltam, illetve első felújítási projektem)
Na meg lehet, hogy 2x éves koromra megbolondúltam
(HW-hez nem értek, hogy gyűjtsem, viszont MtG-ben gondolkodtam, hogy vissza kellene térni, de végén az óra mellett döntöttem).
A drágábbak a kétkőrös másodperc illetve percgyűjtővel rendelkező.
-
flymi
addikt
Gartula!
Nem értek az órákhoz, nagyon ritkán hordok csak (2k-s Sinobi), de együtt tudok érezni a gyűjtőszenvedélyeddel, amit azonban kordában kell tudni tartani és ez valljuk be, sokszor nem nagyon akar sikerülni! Pláne ha az asszony visszafog, ahogy a legtöbbünket.
Ha én órákat gyűjtenék, biztos nem hordanám őket. Mocskosul félnék, hogy odaverem valahova.
Pont ezért is a gyűjteménybe "száműzött" hardvereimet (akad köztük kissé leharcoltabb, de makulátlan gyári állapotú, dobozos verzió is) nem tenném ki felesleges stressznek, hisz nyugdíjaztam őket.gondolom mindenki kitalálja, hogy a képen található típusok közül melyik a drágább -> Szerintem nem, én legalábbis biztos nem, tehát nem.
-
-
Spet
addikt
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Kinek mi a nem veszes arkategoria
-
Kakume-n megakadt a szemem, szép ebben a kék színben.
Az ára sem "vészes". Majd egyszer...... -
Off: Az első mondathoz jutott eszemben. Nekem folyton ilyen érzésem van az élet majdnem minden terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest