- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
fRooStzzZ #18 üzenetére
Én gyerekkorom óta folyton haldoklom valamiben de szerencsére ezeket mindig csak kitalálom de valóságosnak élem meg. Azért mostanában már javult a dolog. Nem is tudom mi lenne velem ha egyszer tényleg beteg lennék. Már a feliratot is kitaláltam magamnak a fejfámon. " Nem megmondtam..."
-
fRooStzzZ
senior tag
Erősen idézőjelbe rakva "Örülj", hogy csak az van Neked.
Kisebb / nagyobb rögöcskéken túl vagyok már én is ami okozott párszor nekem fejfájást, látótér kiesést, egy kis stroke-al, és epilepsziával karöltve.. Pedig szurkáltam magam, hát még a dokik.
A műtét előtt felgyülemlett bennem egy jó pár rögöcske. Tavaly január végén tüdőembóliával kerültem a koriba, ahol a 3. nap közölték velem hogy ebből aztán szív csere lesz amit meg is kaptam 5 hónappal később. A tüdőmnek semmi baja sem volt, de a végén már minden másnak igen.
Ugye megjött a vérnyomás a műtét után, és minden ami volt bennem elszabadult hol erre hol arra és azóta mondhatni iszom a levét..
Most voltam éves nagy vizsgálaton, az utolsó hajszálamig átvizsgáltak kívül belül..Szóval én is beállítottam a telefonon korábban is ezeket a számokat a rokoni társaságban, mert már a N3-ban is volt ilyen, most az vagy a custom rom kiváltsága volt vagy nem azt nem tudom, de a N5-ben benne van alapból.
Jó dolog lehet ez, de az x nyomás egy gombon az szerintem nem a legjobb megoldás, mert a zsebembe kis hajolgatás után is simán megnyomódik a telefon, én is jobban örülnék egy 2 gombos opciónak amit korábban említettek, csak amikor az ember rosszul van és azért nyomkodná a telefont nem biztos eljut odáig.
Egyszer csak eldőltem, majd a KMB-s húzott ki a bokorból, szóval esélyem sem lett volna nyomkodni gombokat. Amikor az MRI-ben lettem rosszul (stroke epilepi) a műtét után 2 hónappal csak az első 1-2 mp-re emlékszem, utána másnap az intenzíven való ébredésre.Akinek komolyabb baja van nem feltétlenül venné vagy veszi hasznát ennek.
-
magicbox
senior tag
válasz
TheBikerider #15 üzenetére
Isten igazából itt se tudták vissza fejteni. Legalább 2-3 hét kell, hogy kialakuljon. Nálam is végig néztek mindent.
-
-
atike
nagyúr
Hasznos. Az az érdekes, hogy eddig még nem volt...
-
magicbox
senior tag
Mate 10 Pro-m van és mélyvénás trombózissal vagyok kórházban. Finoman fogalmazva ez egy nagyon jó funkció lenne. Mondhatni kötelező...
-
Mr.Silkó
veterán
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Rothmanakos #9 üzenetére
Igazából létezik keymap, a segélyhivó számot hozzálehetne rendelni pl a hangerő fel gomb 2x megnyomásához.
Ami már tárcsáz is, persze mindezt akár kikapcsolt képernyő esetén is.
Én annó meg is csináltam egyik telefonom esetében.
Nyilván az már más kérdés, hogy mikor veszik fel a központban a hívást.De itt most végig a valódi segélyhivásról irok.
-
Rothmanakos
tag
Szerintem hasznos lehet, gyorsabb, mint ha az ember telefonszámot ír be, tárcsáz, vár, míg felveszik, elmondja, mi baja, azután, hogy hol van, amit GPS koordináta pontosságal úgysem tud elmondani.
SMS-sel ez ugyanez kb, a lényeg a gyorsaságon van, így mindenképp gyorsabb a dolog -
pusszycat
nagyúr
Ez mikor jön jól,ha sielés közben elharaptam a nyelvem és nem tudok telefonálni,csak gombot nyomogatni?
-
aprokaroka87
nagyúr
Tehát ha jól értem akkor itthon nem a 112-re fogja elküldeni a pillanatnyi kordinátát és vész üzenetet, hanem egy általunk megadott számra.
-
joey04
titán
Na végre.
-
Kasya
nagyúr
A Play-en nincs ehhez hasonlo progi? Csak mert azert ez egy kicsit reteg funkcio.
-
Carline
őstag
Én pl. kikapcsolva tartom a helyelőzményeket és a GPS-t is. Akkor milyen helyadatot közöl azonnal?
-
rdt89
addikt
Remélem a 9.0-es Droid megérkezik a Mate 9-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei hasznos új funkciót integrált az EMUI 9.0 frissített verziójába, ami először a Mate 10-es szériában lesz elérhető.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest