Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brixx
csendes tag
Sziasztok!
Én is nem rég vettem egy z-t!
És az lenne a kérdésem, hogy rá dugtam a gépre és ki jött hogy telepítsek valami pc suite progit a gépre, az cdként meg jelent a gépemen ,de be jelöltem rajta hogy többet ne jelenjen meg és el felejtettem telepíteni és hiába húzom ki és dugom vissza nem jön be újra hogy telepítsem a gépre! Valaki segítsen hogyan tudom vissza állítani, hogy megjelenjen a kérdés? Vissza állítani nem szeretném mert tökre szépen berendeztem a widgeteket meg ilyenek! SEGÍTSETEK LÉGYSZII! BrigiTóth Brigitta
-
Brixx
csendes tag
Sziasztok!
Megint én vagyok!
Újabb kérdésem az lenne, hogy a menüben tudok mappákat létrehozni, pl: játékok vagy eszközök stb.? Mert az láttam hogy a kezdőlapokon össze húzom és csinál egy mappát, de menübe nem lehet! Szóval valami amivel lehet? KöszziTóth Brigitta
-
Brixx
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy az lehetséges, hogy kicsit halkabb a telefon? Mert össze hasonlítottam egy xperia j vel és hát halkabb meg ahogy a hangerő szabályzót hangosabbra állítom ugye hogy milyen hangos legyen a csengőhang hát maxon sem valami nagyon hangos, jó lehet hallani, de új teló! A csengő hang viszont rendesen megszólal, szóval szerintetek? (lehet beképzelem) KösziTóth Brigitta
-
Brixx
csendes tag
Megint sziasztok Z-sek!
Újabb kérdések merültek fel bennem.
1. Hogyan tudok ilyen átmeneteket változtatni? vagyis van az az 5 kezdőlap és el húzom a kezemmel vagy jobbra vagy balra és hogy azt az effektet meg e lehet egyáltalán változtatni?
2. Értesítéseknek, hogyan tudom beállítani a hangját pl: email másképp szóljon meg az sms vagy a facebook értesítések, ezeket meg tudom külön változtatni?
3. Névjegyekben egy két emberhez csatoltam képet, és olyan rosz a felbontás azt meg lehet csinálni valahogy?
4. Esetleg amikor telefonálnak viberen azt a felvétel funkciót meg lehet változtatni hogy csak el keljen húzni?Egyenlőre ennyi, ha eszembe jut valami akkor még írok!
[ Szerkesztve ]
Tóth Brigitta
-
Brixx
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, gmailt sikerült már át állítani
Névjegy kép már nem csúnya!
Akkor effektet nem lehet!
Vibert még nem néztem, de az is meglesz!Imádom ezt a telót!
Tóth Brigitta
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest