- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Roland861010: Azért arra kíváncsi leszek, hogyha a Sony fog valamikor Nexust gyártani az milyen lesz?!
A rivalizálás meg örök dolog lesz, mivel a pénz nagyúr!pepe091: Most logikai oldalról néztem, nem a piaciról! Tisztában vagyok vele, hogy a gyártóknak a pénz fontosabb...
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #13294 üzenetére
Azt nem értem, hogyha adva van a CM csapat akik ingyen teszik a dolgukat, mert úgymond lázadnak az ellen, hogy pl. a GNexre nem jött ki a 4.4, akkor miért nem tudnak velük bizniszelni?
Nem hiszem, hogy ne lenne a CM csapatban olyan ember aki pénzért ne vállalná el a Samunak, Sonynak, stb. azt, hogy helyrepofozza és naprakészre gyúrja a ROM-ot!
Sokszor látom indoklásba azt, hogy mert az XY alkatrész gyártója, mert ez, mert az... Ilyenkor miért nem lehet bevenni olyan embereket a csapatba akik dolgoznának?
A piacon látszik borzalmasan a felelőtlenség! Egy premier telefon 150-200 rongy amikor kijön. Aztán fél év alig telik el és már csak 80-120 körül mozog. Mire egy évet megél a telefon a felébe kerül, ha tartja az árát. A második évre pedig totál mélyrepülés tapasztalható.
Ha adnának az OS supportra a gyártók akkor, mint az Apple, értéktartó készülékek lennének a piacon. Ezen kívül naprakész rendszere lenne az embernek. Tény, van aki nem használja ki! Viszont Őt is megilleti az, hogy a készüléke értéktartó legyen.Legalábbis szerintem!
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #13286 üzenetére
Sajnos más gyártó is hanyagolja a prémium telefonját. A Samsung ugye most az S3-al ugyanezt a kört futja, hogy 4.3-ra várnak.
A HTC-kben nem vagyok jártas, de szerintem ott is fellelhető az ilyen galiba. -
törölt tag
válasz
laszlolczka #13280 üzenetére
Azért itt van egy "csekély" pixelesedés...
-
törölt tag
válasz
Zsmester89 #13270 üzenetére
Én konkrétan azért agyaltam a Z tabon, hogyha valami irodai dolgot kellene csinálnom, akkor azért mégis kellemesebb, hogy a család másik tagja tud a laposon FB-ozni, filmezni, zenét hallgatni vagy amit akar, mivel akkor addig én kihasználva a Cloudos pakolgatást simán tudok dolgozni.
Na, meg ugye egy tab elfér egy kistatyóba.
De addig amíg nem kúszik legalább a felére a piaci ára addig felejtős a story. -
törölt tag
válasz
Zsmester89 #13267 üzenetére
Ismerős szitu!
Én ugyan a Z Ultra-t nézegettem, ami szép és jó, csak olyan batár nagy, hogy annak már nem látom értelmét.
A Z tablet meg baromira tetszik, de jelenleg még kápont drága. -
törölt tag
válasz
laszlolczka #13266 üzenetére
A Nexus más világ! Ott egyből nyomják az updateket mivel referenciamodellről van szó. Pont ebből kifolyólag kapja meg a hibákat is!
Ugye bejött a Nexus 5 (Google orgasm light edition) és egyből kiderült, hogy homályosak az ikonok...Ebből (is) kifolyólag nem akartam a Nexusos droiddal hasonlítani a Sonysat.
-
törölt tag
dekrer: Konkrétan nekem ráér. Tényleg csak a kíváncsiság hajt. Igazán ami majd jobban érint az a KitKat. De mivel nem használok úgy semmi komolyabbat, így nem akarom bütykölni.
Az üzemidővel várok egy kis javulást. Aztán lehet ez plátói dolog lesz!locaLpatrioT: Majd talán 15-től megkapjuk. Bár megvallom őszintén, ha jövőév elején meg rágyúrják a 4.4-et akkor sok értelmét nem látom így előre a 4.3-nak ami alig fog megélni pár hónapot.
Viszont ugyanakkor az jobban érdekel majd, hogy amikor eljutnak a KitKat-ig akkor 4.4 lesz simán vagy 4.4.2? Persze, ha nem updatelik idővel azt is... -
törölt tag
válasz
#13110016 #13255 üzenetére
Köszi előre is!
Típusszám: C6603
Android verziója: 4.2.2
Buildszám: 10.3.1.A.2.67Van olyan, hogy alapsávú verzió meg kernelverzió. Ezek is kellenek?
Itt csak annyi szerepel, hogy:
"Latest available software
You may already have the latest software, depending on the date of purchase. Software updates are released at different times depending on operator and/or country. Therefore, we cannot give you an exact date for when a specific update will be available for your device.
Android version: Google Android 4.2 (Jelly Bean)
Latest available software: 10.3.1.A.2.67
Release started: 2013-09-23"
-
törölt tag
Na, most képzavar van!
Mégis a 4.3 jön ki a 4.4 helyett vagy most ledarálják a 4.3-at első körben aztán jövőre meg csíkosdroid?Közben leltem egy ilyet:
http://news.softpedia.com/news/Leaked-Official-Android-4-3-Update-Available-for-Xperia-Z-and-Xperia-ZL-408404.shtml -
törölt tag
Való igaz! De ezeket kilőve is only phone módban érezhetően jobb volt az S3. Legalábbis a saját tapasztalat szerint!
Nyilván tény, hogy +1 app már eszi az akksit. Viszont amit kihasznál az ember a munkájából adódóan, ott kénytelen azt használni.
Na, meg ugye a percdíjak sem 5 fttól indulnak... -
törölt tag
válasz
korcsillio #13209 üzenetére
Ismerős szitu!
Bár a Note nekem már nagy lenne, így jött a Z. Android -> WP -> Android körúttal! -
törölt tag
válasz
korcsillio #13207 üzenetére
Egyik barátom használ S3 LTE-t és tényleg olyan fazonról van szó aki olyan pepecs ember, hogy a tokot is képes leszedni a telefonról, hogy megtörölgesse. Tehát igencsak vigyáz a dolgaira. Ő azt tapasztalja, hogy az üzemidő baromira a béka alsó fertálya alá kúszott, pedig perces korától van meg a telefonja és kb. fél éve használja. Gyári rommal, abszolút érintetlenül. Egyedül a Viber, Skype, Facebook megy neki rajta.
Viszont én ugyanezt a kombót használtam sima S3-nál és érezhetőbben jobb üzemidőt diktált. -
törölt tag
Üdv!
Végre Z tulajként járhatok errefelé.
Röviden az érdekelne, hogy van-e hivatalos infó a 4.3 és/vagy 4.4-ről?
Kérdezem mindezt amiatt, mert egyik helyen az "512 MB-osok megkapják" duma megy, a másik helyen az van, hogy csak 4.3 vagy csak 4.4 lesz.
Nem igazán sürget semmi, csak gondoltam jó tudni.Előre is köszönöm az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP Rack és Tower szerver bazár
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest