- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Sziasztok, megjött z ultrára nekem a kit kat...
Ne nagyon várjátok, a statusbar ès a boot animation on kívül semmit sem vettem észre) : -
a.sebi
őstag
Mester
! Nagyon sok embernek segítettél itt, de amit művelsz az szánalmas!
A stílusod, egoizmusod mondhatni felháborító!
Te sem vagy senki ahhoz, hogy megmond ki a senki, azért mert szorgos munkával összehoztál egy összedoglalót!
Tudod nekem is volt, hogy valami hirtelen kellett és az összefoglaló nem segített, a kereső meg szart sem ér.
Ezzel az erővel ide csak az jöhet aki főzött romokról, tartozékokról érdeklődne, mert minden más ott az összefoglalóban?
Amùgy meg nem kell reagálni ha nem tetszik! -
a.sebi
őstag
Grat neked
Én is bevittem a helyi szolgáltatóhoz, mert megtapostam a kicsikét, de már z ultra tulaj lettemröhögni fogok, ha megjavítják oszt van egy z ultra is a háznál
-
a.sebi
őstag
Sziasztok...az xperia z ultra topic is death...:-( ugyhogy a z- ről kell olvasgatnom....
De van egy kérdésem is: dlna - val videót is kiehet nyomni nagyképernyőre?
Illetve invisible shieldet használ valaki z hez? Gondolkodom h az ultrát meglepem vele -
a.sebi
őstag
Sziasztok
A z töréses incidensem miatt, váltottam xperia z ultrára, ugyhogy szeretném megköszönni az eddigi segítséget, amit eddig kaptam z ügyben!
Sajnos a zu topik elèg halott,de remélem majd jobb lesz ez lassan -
a.sebi
őstag
nagyon szépen köszönöm a sok jó tippet, hardver softver tekintetében a z ultra biztosan jobb, a pf2 nél szimpi volt hogy teljesértékű tablet és telefont kapok ... de asszem marad a z u....vizálloság hw soft , kijelző, kinézet...áhh asszem nekem csak sonym lesz ezentúl,lehet várok még mwc ig hátha jön z ultra 2 ....
meg most asszonynak vettem note 3 at meg mosógépet , ugyhogy pénzem sincs , feb 1 és rendelem is meg... -
a.sebi
őstag
-
a.sebi
őstag
válasz
Zsírkrétamen #16415 üzenetére
kijelzö, digitizer,hajszál repedés és nem érzékel érintést
-
a.sebi
őstag
Sziasztok ....eltörtem a telefonomat van valakinek infoja hogy mennyi a javìtàsa?
-
a.sebi
őstag
válasz
busman #15858 üzenetére
Karctalan, makulátlan, nem hiányzik a Sony logó, ső tjobban néz ki....
Asszem így ugrott a gari, de leszarom!
1éves a cucc, és szeretem ha karcmentes, de az a fólia úgy is karcolodik ha másik van rajta, most vettem 10 első fóliát 3000 ért amazomról, és azzal használom, mellesleg élesebb is a kép így... -
a.sebi
őstag
Na tele lett a tököm, leszedtem a gyári fóliát
-
a.sebi
őstag
válasz
droidforever #15500 üzenetére
PC n próbáld, otán sokkal később jön...
-
a.sebi
őstag
Placebó vagy tényleg jobb lett a kijelző? Esetleg a fehér, kék szín jót tesz a kijelzőnek?
-
a.sebi
őstag
Na feltettem a 4.3 át, nagyon király egyenlőre..szép a ui, jól tették hogy a fehéret eröltetik, elvégre feketét nem tud
-
a.sebi
őstag
Uhhh, de lemaradtam az xbox láz miatt!
Kijött a 4.3 mi sok jót hozott? -
a.sebi
őstag
válasz
soldier2 #12646 üzenetére
CserélHET indikátort ha rózsaszín...hagyjuk már!
Ha nincs rajta az indikator megmondod h szarul volt felhelyezve... De okoskodj, most beszéltem egy haverommal a samsungnal dolgozik, olyan nincs hogy ha kulső matrica indikator hianyzik akkor gari ugrik...okoskodsz itt, de ha megmutatnam az indikatort leszedve akkor megértenéd...olyan ragasztoval van fent mint a rágógumi kb...ergo csoda ha nem esik le...a körmöcskéddel is letudod szedni... -
-
-
a.sebi
őstag
válasz
Ferenczi Áko #12504 üzenetére
Igen azért zavart meg minket mert Ezen a kijelzőn nincs feket
-
a.sebi
őstag
válasz
stilo18 #12498 üzenetére
Ha már ùgy áll hozzá hogy a sonynak biztos szar a kijelzője akkor ne ajánlgasd neki, mert tudat alatt nem lesz vele megelégedve.
És amúgy igaza van a sonynak a konkerenciához képest szar a kijelzője, akár amoled,akár ips.
Igaz így szarokn is teljesen megfelel, de ez a kijelző nem igazán szerethető ùgy, hogy tudjuk van ennél sokkal jobb harmad áron.
Ezzel megbékélni lehet és aki megbékél az egy idő után elégedetten megbékél vele hogy nincs benne a top 10 ben... -
a.sebi
őstag
Van egy érzésem hogy ez a kitkat android lesz az utolsó a z re.... Ti hogy látjátok?
-
a.sebi
őstag
Igen, én is így gondolom...
Szerintem aki a határhoz közel lakik, athozhatná, elvileg a gari külföldön is érvényes..
Vagy nem? mert én pl cseréltetném a foliát otthon mert ott biztos olcsobb... -
-
a.sebi
őstag
Szavasztok!
Egy kis tapasztalat x z gari ügyben:
Az osztrák a1 es szolgáltatómnál vásárolt telóm olyan problémával szenvedett hogy a hívott fél nem hallott engem.
bevittem és megcsinálták, de mellette észrevették hogy a kamert foltos, kicserélték.
A hátlapot is, mert egy picit feljött..
A legviccesebb azonban az hogy az elrózsaszínedett indikátoromat leszedtem egy körömollóval, így mindenféle kötekedés nélkül ùjat raktak a helyére
Az össze takaro ajtót cserélték, a fönti kerettel együtt..
Itt a leírás:
Cover panel top black
Foil adhesive back panel
Cupper sheet McamA
Cupper sheet McamB
Camera 13mpx CMOS
Water indicator
Cap usb assy R black
Meglepődtem, elvittem a telefonalasi problemakkal, erre teljesen átnézték, és javították!
Le a kalappal -
a.sebi
őstag
válasz
DiamondBack #12007 üzenetére
Pü ment!
-
a.sebi
őstag
En hetfot beviszem az osztrak szolgaltatohoz, es majd kérek folia cserét kivàncsi vagyok, majd tájékoztatlak titeket hogy nyugatabbra mi a helyzet...
-
a.sebi
őstag
válasz
laszlolczka #11556 üzenetére
Nem rosz ajánlat...
-
a.sebi
őstag
Jobb nálam is...reggel 10 tol mostanaig, 49% ot merult átlagos használat mellett...
-
a.sebi
őstag
Kérlek annak ellenére, hogy a fórum talán leghasznosabb tagja vagy, tedd félre az arrogáns, ironikus megjegyzéseidet, és ne határozd meg nekem, hogy mire válaszoljak!
Nem kértem , hogy írd le még egyszer, se arra hogy helyettem csináld meg.
És ha egy kicsit visszaolvasol , láthatod, hogy magamat illettem nem szép szavakkal , hogy nem sikerült!
Egyszó mint száz, vegyél vissza az arcodból, vagy igyál egy sört a haverjaiddal és locsold szét!
Tisztelettel Apáthy! -
a.sebi
őstag
Tudom a rootot valahogy sikerült elcsesznem, de a teledonalas hiba csak nem az én hibám, mellesleg 2 napja toltam fel tisztán flaschtoollal a szoftvert, de ugyanugy vibrál a kijelző, szarrá fagy, és nem hallanak telefonálás közben! Múltkor nem tudtam kikapcsolni az ébresztőt, pedig full tiszta rendszer volt rajta, még appot sem tettem fel, teljes halál...kezt ki lenni a tököm ebből a telefoból...
-
a.sebi
őstag
Jojèg baszjus! tènyleg ilyen f@sz vagyok nem sikerült a rootolàs! Nagy majd holnap again! Bàr lehet vàrok arra hogy gariztassam mert telefonálni nem tudok, akadozik a vonal, èn hallok mindenkit, de engem mindenki akadozva hall! Elèg nagy csalódàs!
-
a.sebi
őstag
Hello..most rootolom a gépet, vodoolouder megy vele?
-
a.sebi
őstag
sziasztok sos segítségetekre van szükségem...
Van egy két kissebb problémám a telefonnal, gyanús a hátlap, fóliát szeretnék cseréltetni, sokszor nem hallanak beszélgetés közben, stb stb....
A telefon osztrák a 1 függő de feldobtam rá anno a tmobilos magyar romot, mert oda hamarabb jött frissítés.
Kérdésem az lenne ha így viszem szolgaltatóhoz akkor ugrik a gari?Szeretném feltenni az a1 é. Romot de nem találom a filet a neten, van olyan oldal ahonnan lelehet ilyet tölteni?
Havernak ugyan úgy z je van és a1 es
Letudom menteni a telefonjarol a romot hogy az enyemre felpakoljam?
Előre is köszönöm a segítséget, bocs ha a kérdés nagyon láma... -
a.sebi
őstag
válasz
Palesz191 #10573 üzenetére
Vedd le a képméretet 13 mpx rő. Mondjuk 5 re....persze ha nem plakátnak akarja az email fogadója kinyomtatni.... És ha megismételhetőek a képek, illetve javallok még képszerkesztő progit amivel a méret csökkenthető... Ha ragaszkodsz a képeidhez, akkor nem tudok segíteni, nem vágom ezt az email dolgot. De hatha így is megoldódik!
-
a.sebi
őstag
Sziasztok, az Xbox 360 ugye dlna képes? Akkor tudok úgy netezni, hogy a tv re tükrözöm a képet? Zene hallgatás megy, de pl netezni is lehet így?
-
a.sebi
őstag
Jaj de kár hogy megnéztem a Ma tvt...rájöttem hogy nekem kicsi a z...
Ka megkaptam amazonról a gyári dokkolót, asszem veszek még egyet , és beragasztom a kocsiba...navihoz jó lesz.. -
a.sebi
őstag
válasz
Hegyirabló #9865 üzenetére
Jahj hagyd már.....
-
a.sebi
őstag
Kedves Apàthy!
Valaki nemrég az Ön Google Fiókjába (sebisiokt@gmail.com) való bejelentkezés megkísérlésére használta jelszavát.
A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen az, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit:
2013. július 22. 23:25:45 UTC
IP-cím: 91.225.196.184
Hely: Chernihiv, Chernihivs'ka oblast, UkraineHa nem ismerős Önnek ez a bejelentkezési kísérlet, elképzelhető, hogy valaki más próbál hozzáférni fiókjához. Azonnal jelentkezzen be fiókjába, és állítsa vissza jelszavát.
-
a.sebi
őstag
Bocs sim és sd ,....
Amúgy ma éjjel valaki feltörte a google fiokomat, vagy csak megpróbálta... -
a.sebi
őstag
A z nek nem feltétlenül akart a sony konkurenciát állítani, én cserélnék nagyobbra, ha maradna a 13mpx és a vaku, de hogy miért nem fért bele az ultraba vaku azt nem értem...
Amúgy azt sem értem miért van micro usb csati a z n, képzeld csak el, vezetéknélküli töltés, fedetlen jack wifi sync vagy bluerooth, mibe került volna a sonynak egy bluetooth stick a laptoppál nem rendelkezőknek...mardna a sim meg a micro Sim amit egy igényesebb, csavaros fedéllel takartak volna el, azt úgysem cserélgetjük naponta, iphonehoz is tű kell...és az nem vízálló csak simán buzis.. -
a.sebi
őstag
válasz
ilovedigweed #7853 üzenetére
Kapcsold ki, semmi értelme,!
-
a.sebi
őstag
válasz
Zsmester89 #7621 üzenetére
Èn ma észleltem...de mi lehet ez?
-
a.sebi
őstag
Na én is Feltettem a 4.2őt.. Van olyan oldal mint a sammobile? Amin letudok tölteni osztrák a1es szoftvert a telóhoz,ha gariztatásra kerül sor?
-
a.sebi
őstag
az miért van hogy flashtoollal felraktam a t s romot és most susnal megallt a frissités az elején, és a telefonon felvillan a sony ,majd ismét és ismét csak ójra indul, nem bootol be
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest