- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
kezdő
senior tag
válasz miklos0308 #9700 üzenetére
-
Deck
titán
Tudtok olyan honami launchert amivel nem lesz áttetsző a status és a navi bar? Mert, ha nincs akkor deodexelek aztán, szerkesztem a launchert és a systemui-t.
PS5
-
SkyS1gn
félisten
Pedig az tök szhííp!
Végre.. Rainor topicjába monxx belerondított de segített csinálni stock ikonos navibart 32DPI méretben, szóval most öjön bódottá van! Az alap Z-s 45DPI rohadt nagy, ezért a "GMD Auto Hide Soft Keys"-t használtam, de a 32DPI az eléggé keskeny.
Stabil, nem akksizabáló, faint, félig Honami[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Deck
titán
-
csokszi
tag
válasz Vjankovics82 #9708 üzenetére
Kiemelt hozzászólás!
Átolvasod és menni fog! -
miklos0308
tag
Nekem is JDC van benne
-
Reverting
őstag
válasz miklos0308 #9712 üzenetére
hi... nekem is JDC... 13w24 T-mobilos... hatlap rendben... ;-)
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
njnl
aktív tag
13W15
Sharp
Kijelző perfekt, a hátulja pedig nekem a kamera felől magasabban van de nem egy ponton, hanem végig. Megvétel óta így van, nem mozog, nem benyomható. Gyárilag ilyen. Tökéletesen vízálló, pedig én már forraltam is meg a prociját...Szerk.: ráhajthatós tokban van, ha ez jelent valamit. Viszont nálam szinte mindig 40-45 °C-on üzemel...
[ Szerkesztve ]
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Mr.Silkó
veterán
13w20, Sharp kijelző, T-Mobile, minden OK rajta. :-)
-
Hegyirabló
veterán
Had csináljak én is egy kis felmérést.
Kérem jelezzétek, hogy ki tette már víz alá a telefont, és ki nem (ha nem, akkor miért?).
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Merior
csendes tag
Screenshotot hogy lehet csinálni Z-n? mert ahogy látom kivették a képernyő felvételt a bekapcs gomb benyomása után előjövő menüből. Ha külön progi kell hozzá akkor tudnátok ajánlani egyet?
-
rangersanyi
tag
Nekem független 13w25-ös van JDC kijelzővel, hátlap elválás nincs. Minden oké, pedig kap rendesen. :-)
IPhone 14 pro
-
Smiro
senior tag
Nekem 16. heti van. Szerencsére semmi baj.
A lányom ha hazajön, megnézem az övét is, az övé korábbi és kameralencse koszos. Egyébként az utolsó frissítés neki sem jött be, de nem SUS volt, mert sajnálta az adatait. Ha hazajön, megcsinálom, bár lehet, hogy előbb szervizbe megy a teló. Ott felteszik a legfrissebb szoftvert, vagy örüljünk, ha a hibát normálisan kijavítják és összerakják?
Tényleg nem lenne hülyeség egy táblázatot a gyártási hét/hiba -ra összehozni. (A nosza rajtával egy gondom van a lustaságon kívül, a hátralévő életem kevés lenne a feladat végrehajtására )
[ Szerkesztve ]
-
Snacky
tag
Még a kádban is filmet nezek, szóval furdetem rendesen!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Hegyirabló #9718 üzenetére
Nem volt még víz alatt, mert bár nem látok a telón hátlap elváltozást, se semmilyen hibát, nem akarom a garancia vesztést vagy a hosszú szervizelést kockáztatni.
-
-
dokee78
félisten
Amit Stamina alatt hozzáadok alkalmazást,azt engedi nethez jutni ugye?
[ Szerkesztve ]
-
sno14
tag
Összeszámoltam: kerek 20 hibás pixelt találtam. Nagyrészt sötét háttereknél észrevehetők. Ilyen hiba esetén kijelzőt cserélnek vagy esetleg készüléket?
[ Szerkesztve ]
-
sno14
tag
válasz SkyS1gn #9735 üzenetére
Elvileg igen, vagyis az a sony hivatalos Support oldalán van már fent amit linkeltem, de eddig annyit fűzött hozzá a cég, hogy most érdemben nem tudnak hozzászólni a dologhoz, mert előreláthatólag 08.14-től 2 hétig read only módban vannak (ha nagyon akartak volna már tudtak volna eddig is válaszolni), technikai okok miatt. Nem tudom, hogy ez csak időhúzás, rizsa vagy valóban így van, de remélem lassan azért kiadnak valamilyen hivatalos közleményt ezzel kapcsolatban. Addig meg aki tudja töltse a táblázatot, gyűljön csak a statisztika. Egyébként azt hiszem egy kommentelő azt írta, hogy az ő z-je elég rég óta a szervízben várakozik ezzel a problémával és a szervíz arra hivatkozik, hogy a gyártó felől további utasításra vár.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Azért kérdeztem, hogy kinek volt vízben, mert találtam néhány embert, akinek gondja akadt. Gyakorikérdéseken írta be valaki, hogy vízbe vitte, azóta nem lehetett bekapcsolni. Néhány nap alatt megszerelték Sonyék, annak ellenére, hogy szerintük nyitva maradt valamelyik ajtócska.
Ezen kívül találtam egy török faszit, akinek annak ellenére beázott, hogy minden csukva volt, elég ijesztő képeket is feltöltött. Neki azt mondták, hogy a beázás kizárólag felhasználói felelőtlenségből eredhet.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Deck
titán
Én bízok a Sonyban annyira, hogy valamit lépni fognak.. Más nem garanciában javítanak, vagy új készülék és akkor nem lesz probléma. Elég nagy cég és fontos nekik a hírnév biztos nem hagyják ennyiben
PS5
-
Hegyirabló
veterán
Nem értek egyet. Le is írom miért.
Mikor legutóbb a hírhedt Cordonhoz voltam kénytelen menni, beszéltem a szerviz vezetőjével. Megkérdeztem tőle: " - Nem zavarja, hogy több százan panaszkodnak magukra?"
Mire azt felelte: " - Nem, mert mellette van több ezer elégedett ügyfelünk."
Bármiben lefogadom, hogy a Sony is nagyjából így gondolkodik. " - Van 1-2000 darab, amivel gond van? Oké. De eladtunk 1 millió darabot, amivel meg nincs.". Pont.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz Hegyirabló #9742 üzenetére
Nem értek egyet. A Sony érdeke is, hogy márka hűek legyenek az emberek. Én is az vagyok.
Nekik nagyon kis pénz ám ez.. Csak az előállítása a Z-nek sokkal kevesebb mint az ára talán pár tízezer ft. Ott vannak a beszámolók, fórum tapasztalatok, blogok, stb.. Nem fogja a Sony megengedni magának azt, hogy szarjon a Csúcskészülékére és nem is fogja.[ Szerkesztve ]
PS5
-
Hegyirabló
veterán
Igen? Kérek példát! Mit tettek eddig? Adtak ki közleményt? Elismerték a dolgot? Visszahívtak terméket? Cseréltek?
-
Deck
titán
-
Hegyirabló
veterán
Éppen ez az, hogy majd meglátjuk mi lesz, illetve látjuk, hogy eddig mi lett. Semmi.
-
w333
félisten
A Sony magától sajnos szerintem semmit nem fog tenni
Tessék gyűjteni Petíciókat és ha összegyűlt kb. 10 ezer db. akkor ezt elküldeni az "Xperia Blog.com" -nak vagy a Sony -nak ! lényeg hogy nagyobb hírportálok foglalkozzanak ezzel, és akkor talán a Sony is lépni fog valamitEzt majd lehet linkelni az Xda -nak és más oldalaknak is ! szerintem elég nagy esély van rá hogy a nagyobb hírportálok ezt figyelembe veszik, majd a Sony a kezébe veszi a dolgokat !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Deck
titán
-
w333
félisten
válasz Hegyirabló #9738 üzenetére
Ezt a kis történetet elküldhetnéd a GSMArena valamelyik szerkesztőjének és holnap már az egész világ erről fog beszélni
A főcím meg valami ilyesmi lesz : "Xperia Z mégsem vízálló" ?iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
danifigo
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! (remélem jó helyen érdeklődöm)
Vettem az XZ-mhez egy SONY SBH20-as headsetet. NFC-vel pársosítottam, működött jól, majd NFC-vel leválasztottam. A következő NFC-s aktiválás után, azonban nem csatlakozik, csak 2-3 próbálkozás után ( BT-t bekapcsolja, kiírja, hogy csatlakoztatás, az ikon kifehéredik, de valójában nem csatlakozik, ezért a BT kikapcsol, de NFC olvasási, vagy egyéb hibaüzenetet nem dob ki)
Amit észre vettem, hogyha belépek a beállításokba, akkor viszont gond nélkül csatlakoztat és leválaszt az NFC-vel minden alkalommal. Sony supporton azt írják, hogy az első párosítás után ajánlott bekapcsolni a BT-t az automatikus csatlakozás érdekében, dehát akkor miaf@sznak van benne NFC???
Sokat keresgéltem a neten, de nem láttam, hogy másnak is hasonló gondja lenne.
Esetleg másnak tapasztalata ezzel a headsettel? Nektek működik az NFC-s kapcsolódás ill. leválasztás?
Rosszul csinálok valamit? Olyat várok el, amit nem tud?
Kérlek írjátok le a tapasztalataitokat!
(A telón a .244-es build fut, rootolva; a headsetet reseteltem, próbáltam multi és single point módban is)A válaszokat előre is köszi!
Köszönöm mindenkinek, aki válaszol! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest