- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokszi
tag
-
Azbesz
csendes tag
Üdv!
Én is észrevettem a telefon hátlapján, hogy a kamera felőli oldal magasabban van mint a másik oldalon, igaz a perem síkja fölé nem ér. A kérdésem az lenne, hogy ez a vízállóságot befolyásolhatja? Illetve ha onnan esetleg befolyik a víz, akkor a jack csatlakozó melletti indikátort elérheti? A válaszokat előre is köszönöm. -
Zsmester89
őstag
"Sony szerviz ezt díjmentesen elvégzi, és rak rá egy új Sony logoval ellátott fóliát" -ezt az első hozzászólásban kéretik javítani.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Deck
titán
válasz Zsmester89 #9264 üzenetére
Javítás alatt.. De írtam tegnap is.
A kiemeltbe épp írok jó néhány dolgot ha kész lesz frissítve is lesz.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Zsmester89
őstag
Azt mondták a T-ben a vibráló szürkés kijelzőmre, hogy inkább kedden hozzam vissza, mert szerdán van szállítás a szervízbe és csak nagyon gagyi csere készüléket tudnak biztosítani. 1,5-2 hét szervizelési idővel számoljak. Így marad a szeptemberi szervizeltetés, nehogy már a nyaraláson ne ezzel fotózzak
Ha addig valaki ilyen hibával szervizeltetné, leírhatná a tapasztalatokat.Amúgy érdekes, mert egyszer vibrál, egyszer nem. Leginkább a szürke, de más színnél is néha tapasztalni lehet. Érdekes, egy 150e-s telefontól nem ezt vártam.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Zsmester89 #9267 üzenetére
Elvileg ez egy 4.2.2 bug....
Más fw-vel is csinálja? Melyiket használod jelenleg?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Zsmester89
őstag
válasz SkyS1gn #9268 üzenetére
4.2.2 (10.31.A.0.244)
Én is erre tippelek, mivel az első hónapban nem a 4.2.2 volt rajta és akkor nem tűnt fel a hiba. Márpedig amennyit nyúzom a telefont, észre kellett volna vennem akkor is (4.1.2).Az tény, hogy 4.2.2 (.423) -nál már észleltem, gondoltam az új frissítés (.244) elviszi. De nem tette.
-
darvinya
titán
válasz Zsmester89 #9267 üzenetére
Nem rég írták, hogy ki kell kapcsolni BE2-t, újraindítani a telot.
Ekkor ellenőrizni kell mennyire vibrál, ha nem vibrál akkor meg lehet próbálni bekapcsolni a BE-t.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Deck
titán
Nálam a .244es tökéletes.
PS5
-
csokszi
tag
válasz boogie84 #9263 üzenetére
Az a gond hogy vodafonos a kártyám így ez kilőve.
Vagy edigital 189.900
media-markt 169.900ezek biztos gyári garisok, esetleg marad az olcsóbb bolti garanciás de ettől tartok kicsit,
a kérdés az hogy megéri e majdnem 50.000 ezerrel többet fizetni gyári garanciáért![ Szerkesztve ]
-
csokszi
tag
Esetleg még valaki? Vélemény?
Vett valaki bolti garanciást vagy mindenki szolgáltatónál vette?Megéri azt sok plusz pénzt a gyári garancia?
-
csokszi
tag
Hello!
Megrendeltem a telefont, nem bírtam tovább várni!
Olvastam hogy többen vettek hozzá dokkolót, ezt én is meg akarom lépni!
Tudtok esetleg olyan helyet ahol dokkolót és tokot is tudnék rendelni hozzá? -
Jokerke
csendes tag
Sziasztok! Telefonomon 4.2.2-es android van , felajánlott egy frissítést : 10.31.A.0.244. Rádugtam gépre , SUS-al frissítettem , ugyanúgy maradt android 4.2.2 és megint felajánlotta a telefont a 10.31.A.0.244 frissítését. Most akkor nem frissítette? Fontos frissítés ez vagy lehet telón keresztül Update Centerrel frissíteni?
-
soldier2
őstag
Én is ott vettem. Személyes átvételnél vigyázni, nem egyszerű megtalálni a címet Dokkoló egyébként teszi a dolgát becsülettel. Az nem beállítható, hogy dokkolóban az órát mutassa? Mert jelenleg csak Album és Színek közül tudok választani. Óra jobb lenne talán.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Reverting
őstag
válasz csokszi #9286 üzenetére
nagyonjo.eu megkapod mind... telo is es a dokk is tok is
a tok premium kategorias... igaz nekem nem az van... mert csak hatlapi tok... nekem egy ilyen jonkatt na ki nyerte meg 3 dodoert) es meg a postat is elrendeztem free-be pedig azt irja nem szallit ide...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
csokszi
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Smiro
senior tag
válasz csokszi #9294 üzenetére
Szerintem érdemes azt is meggondolni, hogy a tok merre nyíljon. Én oldalra nyílót akartam először, de nem kaptam, csak lefelé nyílót. Műbőr ugyan, de minőségi, mindenki bőrnek nézi. Nem bántam meg, most már az oldalra nyílót nehezen tudnám elképzelni. Szóval érdemes átgondolni, nem kapkodni...
Az ok, egy kézzel tudom nyitni, egy mozdulat a csukás is. Az oldalra nyílóval ezt nem tudom elképzelni, de majd mondja, akinek olyan van.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Szívesen! Én is annak használom.
Más: Most, hogy nincs 50fok mivel lehűlt az idő a telefonom csak 31fokos pedig filmezek, böngészek, stb.. Eddig a max 45fok volt de ezek szerint a meleg hatással van rá rendesen. Bár a 40-45fok sem gond csak több mint a 31.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
SkyS1gn
félisten
4.2.2 óta egyszerűen PowerAMP-ban nemlehet témát váltani... és az gáz hogy meg van véve!
Kidob a főmenübe ha rányomsz a témákra..
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest