- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
apacsay
tag
válasz
hukli21 #4143 üzenetére
nekem zöld van... nem akartam már egyszer az életben szokványos színű telefont...
a képeken kicsit jobban néz kia zöld , mint a valóságban.. hogy is fogalmazzak.. olyan kékes zöld, világoszöld , furcsa zöld színe van... sápadtabb mint a fotókon.. összességében nem bántam meg, nekem tetszik -
aaa112
csendes tag
-
HardRic
addikt
válasz
hukli21 #4143 üzenetére
Láttam már minden élőben és mindegyik nagyon tetszik. Fekete meg fehér volt csak a T-nél, végül feketét vettem, de ha mindegyik opció lenne, nem tudom melyiket valasztanám.
A fekete a legelegánsabb, és ezen a legkevésbé feltűnő, hogy átlátszó műanyag az oldala, ha ez bárkit is zavar.
A fehérnél az előlap optikailag nagyítja a kijelzőt, és a fehéren kevésbé látszanak az ujjlenyomatok.
A narancsnál szerintem a legszebb a hátlap, viszont az odala meg olcsó hatást kelt bennem.
A zöldnél meg engem nagyon a kórházak falára emlékeztet a hátlap, viszont az oldalsó műanyagon meg gyönyörű ahogy megcsillan a fény, nagyon szép árnyalatai lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest