Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Valaki vásárolt már 'oldalsó kisajtót' a készülékhez? Mert a napokban tapasztaltam először hogy lejött róla a gumi lassan körben, és nagyon idegesít hogy nem lehet visszazárni rendesen. A baloldaliról van szó, ahol tölteni lehet. Ha van emberi áron valakinél , vagy tud egy jó címet a rendeléshez azt megköszönném!
-
Az történt, hogy leejtettem egyik nap, és szinte az egész hátsó lap átlósan egy szép hosszú szálon elrepedt. Tudja esetleg valaki hogy hol és kb. mennyiért lehetne megcsinálni?
-
Kíváncsi vagyok meddig folytatja a Sony a Z fantázianevet a zászlóshajókhoz , lesz e Z4 , Z5 vagy hamarosan kijön egy újabb megnevezéssel.
-
válasz
DrTechnoid #5112 üzenetére
A Flashtool is kér 5Gb helyet a C:-én? Mert a PC Companion sajnos kéri.
-
Van rá megoldás hogy ne a C:\-re akarjon frissíteni? Mert most nem tudok 5Gb helyet kreálni a rendszerpartíción, alig van 2 Gb szabad.
-
-
Úgy tűnik hogy a secondary microphone a ludas a rossz hangminőségben amit tőlem hallanak , mert ha végignyomkodom a service menüben a tesztet, annál jön csak vissza a ganaj hangminőség.
-
válasz
Krisztina1 #3908 üzenetére
Szintén ugyanez, ma is meghallgattam egy beszélgetést egy szintén Tmobilos számot hívtam majd telefont cseréltünk és tényleg alig hallható a telefonomról indított beszéd. Mintha egy gödör aljáról beszélnék és ráadásul még súg recseg is. Sajnos mikor megvásároltam , nem teszteltem a helyszínen, és be is vettem a cumit ezzel a drága készülékkel. Szégyen , kissé.
-
válasz
SkyS1gn #3773 üzenetére
Igazat adok, mert ha idejön valaki aki nem látogatta a topicot hogy mik a tapasztalatok a telóval kapcsolatban, és te leírod azokat amiken átmentél vele, akkor a régi olvasók a fejedhez (meg a pár még nemtetszését nyilvánító kolléga) fejéhez vagdossák hogy unalmas a sírás meg folyton ugyanaz a negatív kommentelés, meg blablabla. Nyugodtan írjad le , mert azért van ez a topic , és akinek nem tetszik az átugorja a hozzászólásodat.
Amúgy nekem sem javult meg az alsó beszélő mikrofon pedig vízbe is tettem, a Hívásbeállításokban is az alsó pár opciót váltogattam (Hívó fél hangjának javítása, Hangszínszabályózó beállításai , stb) de még mindig olyan a kimenő hangom mintha egy vödör aljából beszélnék,és ami rosszabb még recseg is!! Nem csak a Tmobilos hívás hanem Hangout Skype Facebook hanghívás is (ami pedig kimondottan tökéletes hangminőség a "régi" Z telómmal)
-
válasz
SkyS1gn #3127 üzenetére
Van is miért , mert az enyém még nem látott vizet, de ha valakivel beszélek mindig mindeki azt mondja hogy vagy alig hallja amit mondok , mintha egy vödörből beszélnék, vagy pedig érthetetlen és rendkívüli módon visszhangos a mondókám.Én viszont mindig teljesen tökéletesen hallom a mondanivalójukat. Kipróbáltuk éjjel is , hogy nem e a TMobile miatt van, akkor is ugyan ez a szitu. Sőt úgy is - mivel független - hogy beleraktam a vodás kártyámat.Mi legyen , vigyem vissza a trémobilnak és kérjek egy újat ami nem lesz független, vagy lehet hogy szoftveres a problema?
-
-
-
Van már valami előrelépés ahhoz hogy a külső SD kártya is írható legyen? Mert most visszaolvastam és nem találtam rá utalást. Egyébként ki hogyan oldja meg az KITKAT miatti írástiltást? Mert az rendben van hogy a File Commander kell hozzá, de azzal meg az a gondom hogy ha kell pár zene akkor azt előtte fel kell dobálnom Box.com-ra, és onnan Távoli Fájlokból le kell töltenem a telóra. Létezik vajon egyszerűbb módszer, vagy most vagyunk abban a státuszban amikor is a google elkezdte erőltetni a 'felhőzést' , jelen esetben hogy a play-ről hallgassuk a zenét ne pedig a drága összegekért megvásárolt extreme-ultra gyors 64 gigás SD kártyáról????? Mert nem is lenne ezzel gond , de sajnos nekem melóhelyen nincs Wifi csati lehetőségem, így az előfizetésem adatforgalmát kéne használnom, ami meg ugye párját ritkítóan magas árú még európai mércével is.
-
válasz
SkyS1gn #2223 üzenetére
??????????? Akkor írjál Parcinak hogy törölje az egész PH fórumot nyugodtan, mert te mint Criss99 nevű felhasználó úgy döntöttél hogy minden megtalálható egy kis guglizással. Amúgy hozzászólásgyűjtésnek jók az ilyen beböfögött megjegyzések, így nem is olyan sokára félisten lehetsz.
-
-
Ezen is van különbség üveglap és üveglap között mint xperia z esetén? Mert most vettem meg a Z2-t és érdekelne pár dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest