- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
mabandi1
tag
válasz
spawn21 #6256 üzenetére
Hát az lehet, de nekem a telefon olyan mint az autó, az autómra sem húznék karbon minta utánzatú fóliát szerintem olcsósítja a kinézetét ha érted mire gondolok. Itt most ne arra gondolj hogy megyek az utcán nézzétek nekem drága telefonom van, erről szó sincs. Csak szerintem minden maradjon meg gyárilag az úgy szép ahogy kijött a gyárból. Ezért nem tennék rá tokot sem, a másik ok hogy nem teszek rá az a kamera gomb egy Lumia 820 kameragombjázoz képest katasztrófa. Szó szerint szorítani kell a telefont hogy ellőjön egy képet, hát még ha tokba teszem... Az összes gombnak annyira lent van a nyomáspontja hogy egyenlőre még zavaró.
A fém keret oldalt hajlamos kopni?
Volt már eset rá hogy valakinek beázott? Mondjuk nekem első dolgom az volt hogy hazahoztam oldalt a kis ajtócskák helyére és gyerünk a víz. Eddig jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest