Új hozzászólás Aktív témák

• CabalX

aktív tag

válasz cairojack #138 üzenetére

Én még szigetelt (nem fedéllel megoldott USB/töltő csatlakozót nem láttam) illetve igen, itt és az összes újabb Sony Xperia-n van mágneses csatlakozó aminek használatával nem kell nyitogatni, csukogatni az USB port fedelét.
    Nem kell dokkolót venni, van akár az Amazonon akár az Ebayen átalakító - ami a mágneses csatlakozóra megy rá és abba dugod bele a töltő/USB kábelt.

A gombok tudtommal vízállóak, ahogy pl. a ZR esetében is, szóval víz alatt is használható a teló.

Reset gomb... lehet hogy mókás, de én nagyon is örülök neki, az unibody-s, zárt telóktól mindig amiatt tartottam hogy lefagy az OS és nem lehet sehogy újraindítani (elvileg van gombkombináció, de ha az sem megy... akkor meg kell várni az akksi lemerülését ?! :F Szóval szerintem ez egy nagyon is jó ötlet.

Sokan fanyalognak a mérete miatt, egyrészt a Sonynak ilyen most a designja, másrészt valahol jó hogy nem egyből a kijelzőt fogod meg, nem indítasz el véletlenül valamit stb...

Akku méret/üzemidő - GSMarena tesztjében 65 órát mértek a telónál ami majd 3 nap, ha nagyon nyúzva is kibírá 1,5 max 2 napot annak is örülök, persze a számok (mAh-k) után vágyakozóknak lehet a 4000-es akksi is épp hogy elég lenne.

Én is ajánlott plecsnit vártam volna de nem plecsni alapján döntök, hanem már 2 napja megtapogattam a Westendben és annyira tetszett hogy úgy voltam kell nekem egy ilyen - csak nem itthonról, hanem Németországból beszerezve (ugyanúgy hivatalos garanciával).

Új hozzászólás Aktív témák