- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
válasz
cairojack #138 üzenetére
Én még szigetelt (nem fedéllel megoldott USB/töltő csatlakozót nem láttam) illetve igen, itt és az összes újabb Sony Xperia-n van mágneses csatlakozó aminek használatával nem kell nyitogatni, csukogatni az USB port fedelét.
Nem kell dokkolót venni, van akár az Amazonon akár az Ebayen átalakító - ami a mágneses csatlakozóra megy rá és abba dugod bele a töltő/USB kábelt.A gombok tudtommal vízállóak, ahogy pl. a ZR esetében is, szóval víz alatt is használható a teló.
Reset gomb... lehet hogy mókás, de én nagyon is örülök neki, az unibody-s, zárt telóktól mindig amiatt tartottam hogy lefagy az OS és nem lehet sehogy újraindítani (elvileg van gombkombináció, de ha az sem megy... akkor meg kell várni az akksi lemerülését ?!
Szóval szerintem ez egy nagyon is jó ötlet.
Sokan fanyalognak a mérete miatt, egyrészt a Sonynak ilyen most a designja, másrészt valahol jó hogy nem egyből a kijelzőt fogod meg, nem indítasz el véletlenül valamit stb...
Akku méret/üzemidő - GSMarena tesztjében 65 órát mértek a telónál ami majd 3 nap, ha nagyon nyúzva is kibírá 1,5 max 2 napot annak is örülök, persze a számok (mAh-k) után vágyakozóknak lehet a 4000-es akksi is épp hogy elég lenne.
Én is ajánlott plecsnit vártam volna de nem plecsni alapján döntök, hanem már 2 napja megtapogattam a Westendben és annyira tetszett hogy úgy voltam kell nekem egy ilyen - csak nem itthonról, hanem Németországból beszerezve (ugyanúgy hivatalos garanciával).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest