Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Sziasztok!
Nekem 2 kérdésem lenne.:
Egyik, hogy vettem egy Kingston MicroDuo 64G-s pendrive-ot és ez amúgy a Type-C -s változat.
Gondoltam, de jóóó lesz nekem, mert majd a telefonról is tudom használni, meg bármilyen másik számítógépen is.
Amúgy fontosabb dolgok őrzésére vettem, mint családi-, illetve ilyen-olyan képek, videók, illetve jelszavak...
Próbáltam "jövőbiztos" ilyen eszközt venni, ezért akartam a Dual lehetőséget is.
A laptopon tényleg hibátlanul működik, elég gyors is, mert valami 30-40 körül ír, meg vagy 120 körül húztam át róla a fájlt a gépre, DE!Az XZ1C telefonomra dugva csak egy pillanatra látja a rendszer, aztán eltűnik gyorsan!
Egyáltalán hogyan, vagy hol kellene ezeknek az OTG-s cuccoknak megjelenni a telefonon?
A "Tároló" -nál is, vagy csak fájlkezelő?
Vagy a Tároló csak SD kártyánál mutatja a bővítőket?
(egy pillanatra amúgy már mintha láttam volna a fájlkezelőben a tartalmát...)-----
Másik dolog, hogy gondolkodom valami futáshoz megfelelő tok beszerzésén, amivel megóvhatom a készüléket a csurgó verejték/sós lé nem éppen kedvező hatásaitól...
Lehetne ez átmeneti tok is, amibe csak addig rakom.
(Egyébként van is rajta egy Nillkin szilikon tok folyamatos használatban)Szóval használ valaki ilyesmit?
Avagy milyen egyéb lehetőségek vannak erre?
(lehet veszek majd egy Xiaomi MiBand 3-mat is valamikor)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest